Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  JYSK otvorio B2B kancelariju u Srbiji

  Kompanija JYSK je od oktobra postala bogatija za još jedan sektor otvaranjem Business-to-Business (B2B) kancelarije u Srbiji. Glavni segmenti u fokusu novog sektora su turizam, HoReCa, javni kupci, poslovni prostori, kao i poslovanje sa nekretninama kojima će se omogućiti podrška i pomoć za sve specifične zahteve kupaca.

  Prema rečima Lane Barković, B2B menadžerke kompanije JYSK u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji, cilj B2B sektora je povećanje prodaje u trgovinama, online i projektnoj prodaji, kroz veću prisutnost u radnjama, marketinške aktivnosti, ali i saradnju sa strateškim partnerima.

  Lana Barković i Đorđija Pejović

  Čvrsto verujem da ćemo uspeti na tržištu Srbije, zbog pristupačnih cena, dodatnih B2B popusta i velike potpore koju nudimo kupcima

  „Kao kompanija smo prepoznali potrebu razvoja na području komercijalne prodaje, kako bismo odgovorili na tržišne zahteve za dobrim i brzim rešenjima. Cilj nam je da postanemo partneri i nudimo rešenja malim iznajmljivačima, hotelima, restoranima, ali i poslovnim prostorima, školskom i socijalnom smeštaju. Kada kompanije biraju nameštaj i krevete, primarni cilj je ispunjenje zahteva njihovih kupaca i korisnika. Zbog toga je kvalitetno savetovanje od presudnog značaja i upravo tu nastupamo mi kao stručnjaci. JYSK je u jedinstvenoj poziciji zbog svoje rasprostranjene mreže. Omogućavamo kupcima da vide, osete i isprobaju naše proizvode, iz prve ruke. Čvrsto verujem da ćemo u tome uspeti i na tržištu Srbije, zbog pristupačnih cena, dodatnih B2B popusta i velike potpore koju nudimo kupcima“, istakla je Lana Barković.

  Kompanija JYSK, sa više od četrdeset godina iskustva u maloprodajnom sektoru i asortimanom od preko deset hiljada proizvoda koji se mogu upotrebljavati u mnogim kompanijama, prepoznala je savršenu predispoziciju da postane omiljeni partner svim klijentima koji imaju potrebu za opremanjem prostora.

  Business-to-Business (B2B) sektor će dugoročno doprineti poslovanju kompanije JYSK, uz veću vidljivost i fokus na prodaju poslovnim kupcima u trgovinama.


  O kompaniji JYSK:

  Prva JYSK prodavnica otvorena je u Danskoj 1979. godine. Danas ova kompanija posluje u 48 država sa više od 3.200 prodavnica i webshopova. U Srbiji je kompanija JYSK nedavno otvorila svoju 43. prodavnicu.

  Više informacija pronađite na JYSK Srbija b2b.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Sandro Sklepić/ Morten Rehné

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE