Jubilarni deseti SoMo Borac ove godine prvi put u Zagrebu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Jubilarni deseti SoMo Borac ove godine prvi put u Zagrebu

  SoMo Borac postaje centralna platforma za digitalni marketing u regionu; 404 i Pristop zajedničkim snagama žele da podrže dalji razvoj digitalnog marketinga u regionu

  Najbolji projekti u regionu iz oblasti digitalnog marketinga koji su obeležili prethodnu godinu dobiće priznanja na jubilarnoj, desetoj po redu, SoMo Borac dodeli nagrada. Ona se ove godine održava 11. novembra i to prvi put u Zagrebu. Reč je o platformi koja okuplja najveće stručnjake iz oblasti digitalnog marketinga. Platforma stvara zajednicu koja doprinosi razvoju i pozicioniranju struke u regionu. U proteklih devet godina, otkad se održava dodela nagrada, proglašeno je 99 pobednika. Najbolje je ocenjivalo gotovo 200 članova žirija koje čine lideri u ovoj oblasti, iz celog regiona.

  “Sav marketing danas je digitalni marketing. Iako zbog specifičnosti tržišta naš region kaska, jasno je da je celokupan marketing digitalizovan. Ključno za naš dalji razvoj je da pratimo trendove i znanja koja se razvijaju u ovoj oblasti. U regionu postoje veća znanja digitalnog marketinga nego što se na prvi pogled čini. Postoji niz kompanija i agencija koje rade globalne kampanje i imaju vredna iskustva. U novembru na jubilarnoj dodeli SoMo Borca u Zagrebu želimo da okupimo digitalnu zajednicu na jednom mestu i pokažemo šta se sve radi u ovom regionu”, istakla je Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorka nagrade SoMo Borac.

  Ružica Vrdoljak Ličina

  Ružica Vrdoljak Ličina

  Ove godine, uz 404 agenciju koja je suosnivač SoMo Borac nagrade, kao partner u projekat ulazi i slovenačka agencija za komunikacijski menadžment Pristop 

  “Izuzetno sam srećan što Pristop ulazi kao partner u SoMo Borac nagradu. Tržište digitalnog marketinga prilično je zanemareno u celom regionu i zato smo bez razmišljanja odlučili da sklopimo partnerstvo sa agencijom 404. I ovo nije priča Pristopa i 404, već je nama svima kao stručnjacima koji se bave digitalnim marketingom jako bitno da se sektor razvija u dobrom smeru, a SoMo borac je projekat koji svakako postiže željene rezultate”, dodao je Sašo Dimitrievski, član uprave agencije Pristop.

  Sašo Dimitrievski, član uprave agencije Pristop

  Nagrada SoMo Borac bira najbolje radove u devet kategorija. Njih svake godine bira žiri sastavljen od 20 stručnjaka iz celog regiona. U prvih devet godina, za nagradu je prijavljeno skoro hiljadu projekata. Samo u poslednje tri godine, više od 100 agencija je prijavilo svoje radove za preko 200 različitih brendova, odnosno klijenata.

  Novosti SoMo Borca mogu se pratiti i na Facebooku, Instagramu, Linkedinu, i YouTubeu, kao i prijavom na SoMo Borac newsletter.

  Izvor: BIZLife

  Foto: 404 agency

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE