Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Javna skladišta Subotica pomogla Dom za decu ometenu u razvoju “Kolevka“

  Preduzeće Javna skladišta Subotica uručilo je Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ donaciju vrednu preko 1.150.000 dinara. Kako bi deci u Domu učinila boravak prijatnijim, kompanija koja posluje u okviru Nelt grupe, uputila je subotičkoj ustanovi proizvode za ličnu higijenu, hranu za decu i mesne prerađevine.

  Dom za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ iz Subotice zbrinjava decu i mlade sa smetnjama u razvoju, uzrasta do 26 godina. Reč je o socijalno-zdravstvenoj ustanovi koja svojim štićenicima 24 sata dnevno, pruža maksimalnu zdravstvenu negu, podršku u rehabilitaciji ali i vaspitno-obrazovnu pomoć. O deci brine 140 zaposlenih, a procene su da je od osnivanja do danas, preko 10.000 mališana učinilo svoje prve korake u ovom Domu.

  „Više nego ikada, važno je da budemo solidarni, pokažemo empatiju i budemo tu jedni za druge. Kao deo Nelt grupe koja je prethodnih meseci donirala 350.000 evra zdravstvenim sistemima u regionu koji se bore sa Covidom, želeli smo da na najlepši način zaokružimo ovu 2020. godinu imajući na umu najmlađe i najosetljivije građane Subotice. Nadam se da ćemo im ovim skromnim doprinosom učiniti praznike bar malo spokojnijim“, istakao je Željko Bešlić, direktor kompanije Javnih skladišta.

  Logističko preduzeće DOO „Javna skladišta“ već 60 godina predstavlja lidera u pružanju špediterskih, skladišnih i drugih logističkih usluga na području Subotice i šire okoline. Svojim iskustvom i profesionalizmom, položajem u neposrednoj blizini Evropske unije, veličinom skladišnog prostora, razvijenom infrastrukturom, kao i stručnom radnom snagom pouzdan je partner poslovnim saradnicima i Upravi carina.

  Od 2008. godine, kompanija uspešno posluje u okviru Nelt Grupe, jednog od najvećih i najuspešnijih domaćih poslovnih sistema koji, sa 4.000 zaposlenih, posluje na 11 tržišta u Jugoistočnoj Evropi i Africi.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Nelt grupa

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE