Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NajKolega Jan Gajan, OIP

  NAJKOLEGA: Jan Gajan, OIP

  Jan je najpoznatije lice u našem velikom timu koji broji više od 500 kolega. Znate one situacije – ne radi mi ovo, neće ono, sporo je, samo se ugasilo, nisam ništa dirala itd? Naš dragi Jan svaku od tih situacija rešava s osmehom i razumevanjem i obezbeđuje da svako od nas može nesmetano da obavlja svoj posao.

  IT tim je od početka pandemije bio na prvoj liniji udara – rad od kuće, pa opet rad iz kancelarije za one koji su to želeli pa onda i hibridni način rada. Jan, kao neko ko ima mnogo iskustva ali i volje za učenjem i napretkom je još jednom pokazao da je pravi timski igrač. Zahvaljujući znanju, upornosti i inovativnosti Jan je napravio aplikaciju za rezervaciju radnih mesta u kancelarijama u Beogradu i Nišu. Sa 3 jednostavna klika naše kolege rezervišu svoje omiljeno mesto (pored prozora na trećem spratu, sa pogledom na drvored ili omiljeni ćošak pored aparata za kafu). Na taj način, ne samo da je doprineo boljoj organizaciji i IT tim spasao glavobolje, već i podržao kompanijske napore za uvođenjem fleksibilnijeg modela rada.  

  Jan u slobodno vreme igra igrice, gleda trke Formule 1 pojačane na maksimum i prati američki fudbal. Od muzike sluša sve, i dodaje: ’’Dok je dobro društvo, sve ostalo je nebitno!’’. Voli da pije kafu i da se opusti uz hladno pivo. 

  Jan je pravi primer timskog igrača, koji je uvek tu da vam pruži podršku. Beskrajno smo srećni što ga poznajemo i imamo za kolegu i prijatelja.  

  Izvor: BIZLife Magazin

  Foto: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE