Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA GODINE – Predlog br. 2: Tomislav Nikolić

  Sada već bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić u januaru je na Svetosavskoj akademiji pokušao da nam objasni razliku između prosvećenosti i obrazovanja.

  “Nikada kao danas nije bilo tako mnogo onih koji još uvek ne razumeju da biti prosvećen ne znači samo biti obrazovan. Nije ispravno prosvećenost svoditi na prosvetu, manje-više na školsko obrazovanje, pragmatično znanje i konkretno učenje. Prosvećenost je više od učenosti.”

  *KAKO SE GLASA: Svaki „like“, „share“ ili komentar na našoj Fejsbuk stranici predstavlja glas u izboru za „Izjavu godine“. Svakog dana objavljivaćemo po jedan od ukupno 20 predoga.

  Jedan čovek (ponovo) neće biti u konkurenciji za BIZLife IZJAVU GODINE

  IZJAVA GODINE – Predlog br. 1: Miša Vacić

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Komentari

  • Милка Митић

   У потпуности се слажем са изјавом Томислава Николића.

  • Milivoj

   Imam jednog prijatelja, čobanin je, dobar čovek, pošten, radan. Veoma posvećen poslu, teško je naći takvog. Čak i za mene koji sam doktor nauka njegovi stavovi me iznenade. Medjutim, ne bih voleo da bude predsednik Srbije, Milka Mitić! Školovanje je nešto više od sticanja znanja, ne samo stručno obrazovanje. Kada se to ne obavi na vreme teško se nadoknjadjuje, naročito ne kao nešto usputno uz "bavljenje politikom", Milkice draga!!!!

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE