Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  izjava godine

  Ovo je BIZLife IZJAVA GODINE za 2022.! (VIDEO)

  Proglašena IZJAVA GODINE

  BIZLife IZJAVU GODINE za 2022. godinu dao je glumac Nikola Pejaković Kolja.

  On je u emisiji “Šta sam tebi i ko sam sebi” govorio o tome kako je saznao šta je ljubav, ali i kakve veze pažnja ima s ljubavlju.

  Jedino što je vredno je ljubav, jedino što je vredno je to što proističe iz dobrote i iz pažnje. Što kaže Vladika Atanasije, šta je ljubav? Rekoh, nemam pojma. „Pažnja magarče, pažnja“. Znači ja se brinem je l’ ti hladno, je l’ si gladan, je l’ si dobro…ja te volim, ja se brinem o tebi, to je ljubav. Nije ljubav strast ili pohota, to nema veze s ljubavlju.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by nesto_pametno (@nesto_pametno)

  Ovo je dvanaesti izbor za BIZLife “Izjavu godine”, a prošle godine pobedila je voditeljka Jovana Jeremić sa svojom izjavom u kojoj je poredila sagovornika koji je izgubio dete, sa sagovornikom koji je izgubio psa.

  Pobednik 2020. godine bio je Petar Đurić, glavni junak julskih demontracija u Beogradu. Godinu ranije pobedio je voditelj Zoran Kesić koji je odgovorio na viđenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića o srpskom snu. Godinu ranije pobednik je bio profesor Miodrag Zec sa njegovim tumačenjem “zlatnog doba” u Srbiji. Godinu dana ranije pobedila je glumica Milena Dravić, koja je govorila o javašluku i neznanju, a 2016. profesor Miodrag Zec je pobedio izjavom o perverznom odnosu prema znanju.

  Glumac Radoslav Rale Milenković izdominirao je 2015. godine o tome kako premijer/predsednik propagira nezdrav život, a 2014. je tada drugi put nagradu za BIZLife IZJAVU GODINE dobio Milan Lane Gutović izjavom o polupismenim urednicima.

  Prvi put Lane je pobedio godinu dana ranije izjavom o političarima na ovim prostorima, a 2012. godine Zoran Kostić Cane je pobedio rekavši samo jednu reč.

  Prvi pobednik i IZJAVA GODINE koju je BIZLife organizovao je bio glumac Nikola Kojo sa izjavom o nedostatku želje da se bilo šta promeni.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE