Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Zašto se ovaj duel uopšte desio Srbiji? (VIDEO)

  Duel između Save Manojlovića i Željla Mitrovića, vlasnika TV Pink, u emisiji Pravi ugao na Tv Vojvodina protekao je u burnoj i napetoj atmosferi, a tokom duela dominirao je vlasnik TV Pinka zbog brojnih uvreda koje je uputio Manojloviću.

  Moglo bi se reći da ni od jedne strane nismo dobili ništa, do vređanja i vike, a čini se i da čak neće imati nikakav efekat po temu.

  „Ja sam ovde da bi pokazao i dokazao koliko je Savo Manojlović jedan lažov i prevarant… Rekao bih seoska varalica“, rekao je Mitrović. Vlasnik TV Pinka se zatim obrušio na Manojlovića optužujući ga da je „prodao imovinu u Prištini“, dok je on, kako je Mitrović rekao za sebe, branio mostove u Beogradu tokom bombardovanja Srbije. Mitrović je vređao Manojlovića da je „lažov“, a onda je pokazao papire za koje je Mitrović naveo da predstavljaju uverenje Poreske uprave o nemanju poreskog duga. Mitrović se tu nije zaustavio pa je Manojlovića nastavio da vređa da je „Rokfelerova pod*uzna muva“.

   

  „Ovo je jedini primer da mi ovde stalno imamo želju manjine da vlada većinom. Kada neko dobija pare da uznemirava javnost, onda ja to razumem. U ovom slučaju Kreni-promeni od Rokfelera. Ja ne znam da li je to krivično delo, ovo što sada radite je pritisak na REM i to je isto kao pritisak na tužilaštvo. Naša peticija je odgovor na peticiju Manojlovića“, dodao je vlasnik Pinka.

  Na Pinku nema kulture,

  „Krši se zakon, REM je to morao da oduzme. TV Hepi je dobila pola frekvencije pa se onda to proširilo. Ona je dobila kao dečja televizija, a ona sada taj program nema ni u naznakama. Jedini problem koji imam je kršenje zakona“, rekao je Manojlović i dodao da on „nije besan zbog uvreda Mitrovića“.

   

  „Ja nemam ništa lično protiv gospodina Mitrovića i meni je žao što se on ovako ponaša. Ja nemam problem niti sa rijalitijem niti sa bilo kojim gledaocem koji gleda rijaliti program, ono što je problem jeste brutalno prikazivanje nasilja na malim ekranima“, rekao je Manojlović i dodao:

   

  „Na TV Hepi imali smo situaciju da je prikazano na ekranima lice koje ulazi sa pištoljem i šamara ženu. Nameće se matrica nasilja. Tamo se događaju krivična dela i Zagorka Dolovac bi morala da reaguje, kao i REM koji je odgovoran za ovu situaciju i on ove medije nikada ne kažnjava adekvatno. Postoji nešto što se zove ‘piramida kažnjavanja’ gde se krene sa opomenama, pa zatim novčanim kaznama, a nakon toga ide oduzimanje frekvencije. Sve što se događa je direktna odgovornost REM-a.“

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE