Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Zašto je Balašević napisao „Dno dna“?

  Đorđe Balašević, prokometarisao je zašto je napisao pesmu „Dno dna“ koja je izazvala različite reakcije u javnosti. Njegov odgovor objavila je njegova ćerka na društvenim mrežama.

  „Ja moram da primetim i ono što nije lepo. Ja stvarno nisam kriv što onog što nije lepo ima više. Ja sam imao stih koji je trebalo da ide u pesmi. Trebalo je da glasi „Krajnje je vreme da se rešim bremena, al’ najgori ljigoši iz moga vremena, spram ovih danas dođu čisti šmekeri“- to nije prošlo. Ne mogu da gledam neke kretene koji se kriju iza nekih poza, neke Skupštine bilo koje. Ja treba da ostanem na to „ćuti i pusti ih“. Ja mogu da napišem pesmu i niko ne mora da se brine. Pesme ništa ne rešavaju. Nijedna pesma ne može spasiti svet. Nisam siguran da će me neka pesma proizvesti u nekog neprijatelja sistema. Ja nisam stranački određen. Ne ulazim nikome u puteve, ja sam samo neka budala koja peva nekom.“

  Izvor: Facebook

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  • Mira Reindl

   “Krajnje je vreme da se rešim bremena, al’ najgori ljigoši iz moga vremena, spram ovih danas dođu čisti šmekeri”- to nije prošlo. -Bravo, Legendo!

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE