Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Sjajno poređenje, predsedniče!

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na TV Happy dao je svoj komentar o odluci  Odbora za profesionalnu etiku koji je utvrdio postojanje neakademskog ponašanja Siniše Malog prilikom izrade doktorske disertacije

  “Pa znate li ko je bio istraživan, kome je ukidan doktorat, ko je bio pod upitnikom, pa veliki Danilo Kiš. “

  Napomena: „Kiš“ na mađarskom znači „Mali“.

  https://www.bizlife.rs/aktuelno/moj-ugao/hvala-rektorka-vratili-ste-nam-nadu/

  Izvor: TV Happy

  Foto: Youtube/TVHappy

  What's your reaction?

  Komentari

  • Dr Miggyy

   Док се не дигитализују сви докторати, председнику Вучићу омогућујем му да прочита докторат Синише Малог, јер се жалио да га није прочитао. Докторат може да скине са сајта: https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:7524/bdef:Content/get Драго ће ми бити да га прочита и ваљда ће схватити, или нека пита некога, зашто је плагијат.

  • Pjer

   Danilo Kiš, Balzak, Zola, Gogolj, Dostojevski, ili Umberto Eko, svi su oni koristili neku dokumentarnu građu i faktografiju u stvaranju beletristike (belles lettres) i na taj način - bili plagijatori (????). Samo Siniša Mali i njegov "umetnički" prosede - nisu plagijat,. I šta su veliki svetski romani u odnosu na Sinišinu prepisano-sklepanu disertaciju iz ekonomije i menadžmenta? Očigledno ništa. Srbijo, Srbijo, ovim poređenjem, dno si dodirnula. Još samo "najvećeg" za Nobela da kandiduješ, pa da ugasimo svetlo i svi odemo.

  • KIKO PAVLOV

   TREBA OPSTAVITI MINISTRA SINIŠU MALOG NA MIRU.TREBA VIDETI K AKO DRUGI DOKTORIRAJU I KAKO OSTAJU DA DRŽE NASTAVU STUDENTIMA. MALI TO NE RADI ON NIJE UNIVERZITETSKI NASTAVNIK.ALI KAKO SE DOKTORIRA NA UNIVERZITETU U NOVOM SADU/? A ONDA POSTAJU REDOVNI PROFESORI BRZO. DA NE GOVORIMO O KADROVIMA U CRNOJ GORI...

  • Baba Branka

   Nisam čitala, nisam ni merodavna da prosuđujem da li je ili nije nečija doktorska disertacija plagijat ali znam da se PAMUK NE GAJI U SRBIJI. Meni je to dovoljno.

  • Bor Boranin

   UPOREĐUJE NEUPOREDIVO! Upoređenje plagijata doktorata Siniše Malog i Danila Kiša, čiji nazovi plagijat književnog dela, koje nema mentora niti komisiju "Grobnica za Borisa Davidoviča" na sudu je oboren, nije plagijat, a plagijat Malog je dokazan i doktorat, kao naučno delo, “Kreiranje vrednosti kroz proces restrukturiranja i privatizacije – teorijske koncepcije i iskustva Srbije”, poništen niti su uporedljivi niti su za upoređenje. Gde je tu bila Komisija za prihvatanje doktorata i Komisija pred kojom je Mali branio svoj nazovi doktorat. Ovo upoređenje neuporedivo pokazuje podlost i nenaučno poznavanje oblasti autorskog dela i plagijata od doktorata kao naučno delo. Jeste ΛV je veliki čovek gabaritno, ali nema kapacitet niti kompetencije da sve zna i da bude zaprška svakoj smrdljivoj čorbi, ne, mada misli da više i od toga zna, ume i može. Upoređenje radova Kiša i Maloga je isto što našu privredu stavimo rame uz rame sa japanskom, može samo u snu ili pod dejstvom alkohola i narkotika.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE