Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Povratak Velje u epizodi „Natalitet“

  Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić dugo se nije javno oglašavao, trijumfalno se vratio na scenu konferencijom za novinare na kojoj je konstatovao da tri žene upravljaju državnim telima i institucijama koje treba da brinu o natalitetu. Podsetio je da Zorana Mihajlović na čelu Saveta za rodnu ravnopravnost,  a u Vladinoj komisiji za porodicu zajedno je sa Slavicom Đukić Dejanović i premijerkom Anom Brnabić. Zapitao se zašto  nema nijednog muškarca i koji je otac?

  Zanimljiva je politika koju Vlada vodi za povećanje nataliteta sa tri žene koje zajedno imaju dvoje dece, a od kojih se jedna javno deklarisala kao pripadnik gej populacije. To znači da neće biti roditelj, jer kod nas još ne postoje zakoni koji istiopolnim roditeljima dozvoljavaju usavajanje dece, a mi ćemo se kao stranka zalagati da takvi zakoni nikada i ne budu doneseni u Srbiji. U Vladi sede potpredsednici muškarci koji su porodični ljudi..Zašto umesto Brnabićke neko od njih ne zastupa interese porodice. Po onome što rade i kako su se rasporedili čini se da plan vlasti nije povećanje, već smanjenje nataliteta.

  Izvor: Večernje novosti/agencije

  Foto: N1 screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  • kiko pavlov

   VELJO MAJSTORE, TO...

  • jasna

   Biće da je Velja u pravu, možda stvarno treba svi da podjemo od sebe i vidimo koje su nam mogućnosti...očito je da tri imenovane žene ne mogu da doprinesu povećanju nataliteta. Trebalo je izabrati mlade žene i muškarce, koji imaju više dece i koji će još imati dece, jer oni najbolje oslikavaju budućnost u Srbiji... ili je takvim malo?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE