Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA PLUS: Mi siromašna zemlja!!?? Daj i jarbol, i po tri zastave na svakom ulazu u Beograd!

  Beograd će na svakom ulazu u grad imati tri zastave – dve srpske i jednu gradsku, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali i dao obrazloženje

  „Dovoljno smo bogata zemlja da izdvojimo deo novca i za srpsku zastavu i za srpsku trobojku. Ne vidim zašto bi to bilo kome bio problem, nikoga nismo ugrozili, nikoga nismo oštetili“.

  https://www.youtube.com/watch?v=0zP7wrETmB0

  Izvor: Ag.

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Komentari

  • jela

   Nije problem u jarbolu i zastavi vec u ceni tog jarbola i zastave! Ako to zaista kosta 3 miliona evra, to je nedopustivo. Za 3 miliona mozemo i bez zastave i jarbola!!!!!!!!!!!!!!!

  • vlada

   deca u Dobanovcima nemaju filskulturnu salu al imaju na centru fontanu i to sa svetlom u boji ma breee motka ona g........

  • deki

   Pa stvarno preteraste! I prestanite više da nas vredjate. Niko nema ništa protiv zastave, već protiv vaših gluposti i bahaćenja. Ako već ima viška para, zar nema prečih stvari? Ne mora Beograd da se vidi iz svemira. A ako gradonačelnik ne zna šta sve Beogradu treba za normalan život, da mu dostavimo spisak?

  • jasna

   Da li iko u ovoj zemlji može da stane na put ovoj garnituri i njihovom bahaćenju? Beskrupulozno i bezobrazno, a za decu nema vrtića, za lekare nema para da se zaposle i leče narod. Smučena zemlja smo mi.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE