Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA PLUS: Ana Brnabić, lično

  Obraćanju na konferenciji posvećenoj borbi protiv govora mržnje i zločina iz mržnje, premijerka Ana Brnabić dala je i ličan ton:

  „Ne znam, iskreno, da li je besmislenije kada se čuje da zbog drugačije seksualne orijentacije nisam dostojna da vodim Vladu Srbije ili da sam postavljena da vodim Vladu upravo i samo zbog toga“.

  Izvor: BIZLife

  Foto: YouTube screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  • Dr Miggyy

   Да ли зна Ана Брнабић шта је рекла и шта је хтела да каже речима “Србија - мала земља херој промена у XXI веку”. Промене које она помиње ништа боље Србији ни су донеле, донеле су да просечни стандард и плате грађана су на нивоу Мозамбика и Зимбабве, тј. афрички и најнижи у Европи Људи умиру од глади, гладни извршавају самоубиства, резерва храном налазе у контејнерима за смеће, не развијамо националну кухињу, већ народне. Можда је фамозна промена што је она прва “женског” пола премијерка, још најмлађи председник Владе и прва политичарка која је признала своју геј сексуалну оријентацију. Дигитализација Србије је постигла велики успех. Остаје још Влада да пређе на електронске цигарете.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE