Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Pad na velikom ispitu humanosti

  Glumac Nikola Kojo oglasio se na društvenoj mreži Fejsbuk nakon smrti influenserke Kristine Kike Đukić (21) i poručio da je „život prekratak i da mladi moraju znati da postoje rešenja za njihove probleme, upozorivši da je slična situacija i sa nacionalističkim komentarima.

  Hoćete biti srećniji ako date svoj glup nacionalistički ili nekome personalno uvredljiv komentar? Imajte na umu da komentari bole, pa i ubijaju, čak mogu da igraju ulogu u oružanom sukobu. Šta, preterujem? Razmislite. Vi toga niste ili ne želite biti svesni. Mislite da je zabavno i in nekoga ili nečija osećanja vređati i ponižavati? Sram bilo sve one koji pišu uvredljive komentare!!! Balkan je moj, kao i vaš, ali Balkan nije u dovoljnoj meri naučio da poštuje uspešne, druge i drugačije i veliko je pitanje da li će ikad! Mi kao društvo smo pali na velikom ispitu ljudskosti i humanosti!

  Izvor: Facebook

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  • MIRO PAVLOV

   OVI GLUMCI KADA NEMAJU POSLA,PRIČAJU I ŠTO ZNAJU I ŠTO NE ZNAJU. SADA KOJO P'RIČA O HUMANOSTI... POŠTO JE MESTO PREDSEDNIKA ZAUZEO BJELOGRLIĆ,ON ĆE VALJDA BITI PREMIJER... ŠJEDI DJESI..

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE