IZJAVA DANA: Nije džaba MBA diploma iz marketinga

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Nije džaba MBA diploma iz marketinga

  Premijerka Ana Brnabić dala je svoj komentar na tekst Njuz.net-a „Ana Brnabić predlaže da se kasarne ukrase fikusima kako bi se ojačao kult premijera“. Ovaj tekst nastao je kao reakcija na izjavu premijerke da podržava postavljanje slika predsednika Aleksandra Vučića u državnim institucijama „kako bi se jačao kult nacionalnih simbola“, a zanimljivo je da je Brnabić komentar dala sa svog privatnog Tviter naloga, a ne zvaničnog naloga premijera Srbije. U biografiji Ane Brnabić stoji da je na engleskom Hull univerzitetu završila master studije i stekla MBA diplomu iz marketinga.

  Izvor: Twitter

  Foto: Beta, Slobodan Miljević

  What's your reaction?

  Komentari

  • mira d mhailovic

   Jaka stvar, pascu u nesvest zbog te diplome! Vidimo,nije diploma garancija pameti i vestine pa jos ni morala. Uglavnom,cega se pametan stidi.. Neka Ana prvo stavi sliku AV u svoju bar dnevnu sobu,neka prati da li je to jaca..mislim njenu sposobnost da vodi Vladu..Pa, neka onda preporucuje .

  • Krcun

   Miro ne kaki.

  • Miloš

   Krcune, malo poštovanja za normalan komentar, nije na odmet. Ako si bot, onda teško da ti ima pomoći.

  • Master državni

   Školovala se slično ko Toma. Na univerzitetu koji nije priznat. Dokle bre više?

  • jourbalist u mirovini

   Smejurija i prijemčivost slugeranskom načinu ljubavi prema partijskom vodji nije još vidjena u svetu.Čisto Staljinska politika veličanja partijskog vodje.To se nisam nadao od premijerke gospodje Ane Brnabić.

  • IVANA

   KAD VUČKO NIJE STAVIO TOMINU SLIKU U SVOJ KABINET(IZVINJAVAM SE AKO JESTE ALI TO IZGLEDA NIKO NIJE VIDEO) ŠTO BI ANA STAVILA VUČKOVU. NIKO SE NESETI DA PREDLAŽE TOMINE SLIKE PO KASARNAMA I KABINETIMA, JAVNIM USTANOVAMA, ŠKOLAMA, UNIVERZITETIMA....ZA DNEVNE SOBE NEZNAM TO JE IPAK PRIVATNI PROSTOR. ILI MOŽDA MISLE DA JE VUČKO LEPŠI OD TOME!!! (pa da treba da ukrašava i nečiju dnevnu sobu.... ha,ha..ipak je to stvar ličnog izbora)..LJUDI MANITE SE GLUPOSTI....KULTA LIČNOSTI I PARTIJSKIH VOĐA, NJIHOVIH SLIKA, I POČNITE NEŠTO PAMETNO DA RADITE.....NIJE BITNO KO JE PREDSEDNIK, PREMIJER,MINISTAR, BITNO JE ŠTA SU URADILI ZA SVOJ NAROD, A SVAKO NEKA PODVUČE CRTU I NAPRAVI REKAPITULACIJU SVOG ŽIVOTA U ZEMLJI SRBIJI I ŠTA IMA OD TOGA ŠTO MU JE OVAJ ILI ONAJ PREDSEDNIK....

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE