IZJAVA DANA: Miki Manojlović o mazohizmu naših života

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Miki Manojlović o mazohizmu naših života

  Glumcu Mikiju Manojloviću mnogi su zamerili povezanost sa politikom i vladajućom strankom. Ipak, teško da će moći da mu zamere i ne slože se sa ovom konstatacijom.

  Politika na svim prostorima ulazi u svaki dom, ulazi čak i u inostranstvu, ali to su srećnija, sređenija društva. Ljudi gledaju taj dnevnik i slušaju vesti. Čovek današnjice otkad se probudi čeka šta će čuti i šta će se novo dogoditi. Šta će biti još strašnije od onoga što živimo i šta se događa. U ljudskom biću ima nečeg mazohističkog i jednostavno želi da vidi neki problem, da vidi neki požar ili nesreću. Pogledajte samo portale kojima smo okruženi. Pogledate bilo koji portal, samo ko je koga i kako ubio, silovanja, otmice, pedofilija, u crkvi, van crkve, svugde.

  Izvor: CdM/Slobodna Dalmacija

  Foto: Youtube

  What's your reaction?

  Komentari

  • Nenad

   Jako poštujem lik i delo g-dina Mikija Manojlocića. Ipak ne slažem se sa njim u potpunosti. Ima nešto mazohistički kod svakog čoveka, ali ko oblikuje ljudsku i društvenu svest ljudi? Političari, mediji, pozorište, sportisti, jednom rečju javne ličnosti. I svako gospodo treba da ima odgovornost za posao kojim se bavi. Moja malenkost je gradj. inžinjer i ja trebam da se tresem od straha da se neka konstrukcija ne sruši nekome na glavu. A Vi meni javne i eminentne ličnosti recite kako vi oblikujete društvo u kome živite, tako što podržavate vladajuću koaliciju zbog koje svake godine ode preko 90 000 mladih iz Srbije?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE