Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Kad Srbi zamole za dubok naklon Putinu (VIDEO)

  Društvenim mrežama širi se snimak skupa na kom je bio ruski predsednik Vladimir Putin koji je razgovarao sa istoričarima i verskim poglavarima u Moskvi na dan Narodnog jedinstva. Skupu je prisustvovala i ruska istoričarka Natalija Aleksejeva Naročnicka koja je nedavno boravila u Beogradu i koja je pred Putinom prenela, kako kaže, poruku Srba.

  „Vladimire Vladimiroviču, upravo sam, baš juče, doletela iz Srbije, gde sam govorila pred skupštinom Srpske akademije nauka, u kojoj su me pre godinu dana izabrali za inostranog člana. Srela sam se sa episkopom bačkim Irinejem, govorila sam i u Matici srpskoj, imala mnogo sastanaka i javnih nastupa.

  Kad biste znali kako Srbi sada sa nadom gledaju na Rusiju, kako očekuju da Rusija ne skrene sa ovog puta, da ne pristane na kompromise, da izdrži do kraja u ovom egzistencijalnom sukobu – u sukobu ne samo oko Ukrajine, već, kao što ste Vi više puta rekli, u sudaru različitih projekata budućnosti čovečanstva, posebno hrišćanskog sveta.

  Istorija naših protivnika je bez ikakvih moralnih ciljeva. A mi idemo napred, ne vraćamo srednji vek, već čuvamo tradicionalne vrednosti.

  Prenosim Vam divljenje srpskog naroda, srpskih akademika, sedokosih naučnika koji su preživeli otimanje Kosova, raspad Jugoslavije, sve, sve, sve.

  Vladimire Vladimiroviču, Srbi su me zamolili da Vam se duboko poklonim – znate li zašto?

  Rekli su da više nema države, rukovodstva i lidera sa takvom neviđenom nacionalnom državnom voljom.

  Molimo se za Vas i za Vašu odlučnost zajedno sa Srbima.

  Mnogo Vam hvala“, poručila je Naročnicka Putinu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE