Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Čije jaje strada u masovnom tucanju? (VIDEO)

  Danas praznujemo drugi dan Uskrsa. Nakon prazničnog ručka, tucanja jaja i svih običaja koji prate ovaj veliki hrišćanski dan, polako se vraćamo svakodnevnici. Jelena Obućina je sinoć u emisiji Newsmax Adria, čine se, sublimirala šta nam to nudi vlast „dan posle“.

  „Pošto ste proslavili sa porodicom, razmenili poruke, okačili fotografiju obojenih jaja na mreže – da vidimo šta nam tamo nudi vlast. Na Instagramu bratstvo, toleranciju, mir, prosperitet. Nudi predsednik, nude ministri…“, počela je Obućina Newsmax.
  „Oni vaskrasavaju u Srpskom Telegrafu. Dačić je među njima. U masovnom tucanju Dačićevo jaje strada, razbija ga Darko Glišić. Tu su i Toma Mona i Darija, spot pravi Tanja. Predsednik skromnije. Samo kratak video crkava i manastira, ali snažna poruka: ‘Uveren sam da ćemo kao i do sada, saborno i bratski pokazati mudrost, odlučnost i rešenost da novim iskrama bratoljublja snažimo mir, toleranciju i prosperitet srpskog naroda. Ovo kao i do sada, teško će ići, jer predsednik zna da je ključno pitanje ovog praznika: ‘Može li i sme li radikal dva puta da vaskrsne?’. U naprednjaka je uspeo u evropejca ima šansu. Idu teški dani, dok se to ne reši, vi čuvajte čuvarkuću, van frižidera“, poručila je Obućina.

  Izvor: BIZLife

  Foto: YT Scrn

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE