IZJAVA DANA: Dva brata rođena, na zidu smrti

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Dva brata rođena, na zidu smrti

  Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić potvrdio je za Tanjug da će se i on pridružiti štrajku glađu koji danas u „pet do dvanaest“ započinje ministar odbrane Aleksandar Vulin.

  “Ne vidim drugi način da se civilizovano i razumno odupremo huliganizmu dela opozicije, koji ometaju radove u centru Beograda, uništavaju imovinu građana i teraju investitore iz našeg grada, osim da započnemo štrajk glađu. Kako mi u Gradu, tako odbornici Skupštine grada i gradskih opština”

  Izvor: Tanjug

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Komentari

  • Mučenik

   ŠTA ĆE MU NJEGOV GLUPAVO SULUDI ŠTRAJK? Pored plagijatora doktorata u vladi, zašto da ne neki Volina ne plagira štrajk, a gde nađe baš da plagira Obradovića, da ne pominjem ovde koje sve titule (ne)ljudi iz vlasti mu prišili. Samozvani ministar Vulin započinje štrajk glađu u 11:55 sati i to baš u Skupštini Srbije zbog neizdrživog nasilja, koje sprovode Obradović, Đilas i Jeremić nad njim i Srbijom. Na ovaj korak mora da ga naterala mama Mira, jer on kao ministar odbrane i valjda član Vlade treba, pored sebe, da štiti i Srbiju, a ne da žeđuje i gladuje dok traje neizdrživog nasilja. Ako je prinuđen na štrajk, možda više ne daje pare ženina tetka, pa na ovaj način će uštedeti grdnu mu lova, jer i onako jede mnogo anvog, pa će uštedeti bar za održavanje stana kojeg mu kupila tetka. Ipak ima pet minuta od početka štrajka da prekine prekine do 12 sati, u suprotnom njegovi nasilnici, moraće da pomažu svojoj žrtvi da ne okonča gladovanjem i žeđovanjem ili da ne postane volina, ako već nije. Treće, ko će čuvati bezbednost zemlje, ako on bitiše u Skupštini na stiroporu. Veliku štetu, ako mu se pridruže u štrajku samoverujući Vesić i poslanici, imaće Srbija i Beograd, ukoliko neko izvede državni udar, kojeg svojevremeno najavljivao njihov vrli saradnik Vučičević.

  • Dr Miggyy

   OPOZICIJA I VLAST NA ISTOM ZADATKU, ŠTRAJK GLAĐU! Dobro bi bilo da i Boško Obradović počne sa štrajkom i pridruži se Vulinu, a ima vremena do 11:55 sati danas. On i onako ne ide na sednice Parlamenta, pa će štrajkom da dotera liniju i uštedi na hranu , pardon u Skupštini ima restoran po bagatelnim cenama-džaba. Ovaj štrajk bi zbližio Obradovića, Martinovića i Vulina, tako da će približiti stavove i to bi bilo na kraju nužno približavanje opozicije i vlasti. Da li je moguće? Moguće je ako odobri vlasnik Srbije. Boško ne gubi vreme!?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE