Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Da ne zaboravimo da Jutka mora u zatvor

  Nakon što je sud odlučio da je Milutin Jeličić Jutka dužan da se 20. januara javi na izdržavanje tromesečne zatvorske kazne na koju je osuđen zbog nedozvoljenih polnih radnji i seksualnog uznemiravanja bivše saradnice Marije Lukić, ona je za Nova.rs prokomentarisala činjenicu da je pomenuta odluka dugo putovala

  Čula sam da je stigla presuda, dugo je putovala, moram da priznam. I to baš kada su mediji ponovo počeli da pišu šta se dešava sa tim slučajem i kada će na izdržavanje…Očigledno je da sve mora biti pod budnim okom javnosti. Očekujem da će pokušati na svakakve načine na odloži izvršenje kazne, što je duže moguće. Ali, isto tako mislim da će na kraju morati da ode.

   

  Generalno, što se tiče presude zadovoljna sam, jer znam koliko je to išlo sporo, ali i ako uzmemo u obzir činjenicu da je to bio spor protiv jednog političara, koji je uživao zaštitu. Njega je i sama stranka štitila, što se i vidi iz toga da nisu osudili njegove postupke. Svakako, kazna je mala, ali bar je završio postupak.

  Izvor: Nova S

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE