IZJAVA DANA: Bez komentara (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Bez komentara (VIDEO)

  Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas objavio je na svom nalogu na Fejsbuku video-poruku u kojoj je, vidno uznemiren, rekao da su njegova deca uplašena, da su plakala i tresla se od straha, jer je u blizini njihovog doma sinoć preko ozvučenja puštano “Đilase lopove”. On je u snimku, između ostalog, rekao:

  “Sutra uveče ću ja da vas čekam ovde u osam sati i da vas vidim, vas hrabre koji to radite da moja deca plaču. Odavde su izašli u 8.50 merecedesom, kažu komšije da su ušli neposredno pre pola devet. Pa dođite sutra uveče, čekaću vas sa prijateljem, pa da vas vidim hrabre koji koji maltretirate ove ljude i moju decu, kao da su ona nešto kriva.”

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  • ljubisa

   a dali su necija druga deca kriva kad im se direktno preti

   • Dragan

    Jednako, kao sto se ne dobijaju isturanjem bolesnog sina zarazenog koronom na Instagram... ili plačnim "voljenjem" penzionera kojima si ukrao deo Ustavom zagarantovanih penzija... Ili kukanjem na srčane probleme... Patetičaru neprevaziđeni!

   • Dragan

    A Vi, Ljubisa, najpre razdvojite to DALI u DA LI ...pa tek onda, opismenjeni, komentarisite nekog i nesto.

   • Branka

    Ko je ikada pretio drugoj deci a da nije bio iz SNS? Kad ih je ona žena ružno psovala još jednom psovala odmah je uhapšena mada psovka nije pretnja.

  • Dušica Gavrilović

   Izazvao mi je suze na oči. Ipak je uspešan u buđenju emocija. Ja volim Dragana Đilasa bez obzira šta drugi pričaju i njemu. Žao mi je tog čoveka sa jedne strane. A osuđujem svakoga ko ga je na bilo koji način neosnovano povredio na bilo kom polju života.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE