Iz Exit-a tvrde da pokrenuti STEČAJNI POSTUPAK nema veze sa njima

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Iz Exit-a tvrde da pokrenuti STEČAJNI POSTUPAK nema veze sa njima

  EXIT festival je saopštio, povodom oglasa u listu “Danas” u kome je objavljen stečajni postupak privrednog društva “The State of EXIT doo Novi Sad”, da navedeno privredno društvo nema nikakve veze sa EXIT festivalom.

  “U pitanju je privredno društvo koje je u blokadi već šest godina i koje je kreirano 2005. godine sa ciljem da iz menadžmenta festivala isključi njegovog osnivača Dušana Kovačevića. Takav način upravljanja je zamalo doveo do gašenja festivala 2012. godine, kada je EXIT zapao u milionske dugove sa najmanjom posetom u njegovoj istoriji. U tom trenutku se Dušan Kovačević vraća na čelo Exita i od tada festival vraća poverenje publike i osvaja čak dve evropske šampionske titule i brojna druga priznanja”, navodi se u saopštenju.

  EXIT festival dodaje i da je, uprkos ogromnim izazovima izazvanim pandemijom, “jači nego ikad”, i da će “uskoro javnost obradovati novim datumima i prvim izvođačima za 2021. godinu”.

  Privredni sud u Novom Sadu doneo je rešenje o otvaranju stečajnog postupka nad dužnikom “The State of EXIT doo Novi Sad”, a razlog je “trajnija nesposobnost plaćanja”. Za stečajnog upravnika imenovan je Predrag Stojković iz Novog Sada, objavljeno je u rubrici “Oglasi” u listu “Danas”.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE