Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ivan Isailović novi izvršni direktor kompanije Merkle u Srbiji

  Ivan Isailović je postao novi izvršni direktor međunarodne softverske kompanije Merkle u Srbiji. Na toj poziciji nasledio je Filipa Gorta, koji je ovu dužnost obavljao prethodne tri godine.

  Novi direktor više od dvadeset godina gradi iskustvo vodeći različite timove u kompanijama i agencijama kao što su Phoenix Consultancy i Hyperoptic. Njegove ekspertize su informacione tehnologije, prodaja i distribucija. Diplomirao je na Fakultetu organizacionih nauka – IT smer.

  Merkle kompanija

  Kako Isailović navodi, u 2022. godini fokus kompanije Merkle u Srbiji biće stvaranje jakih softverskih timova, zbog čega se planira uvećanje broja zaposlenih od trenutnih 130 na do 200 visokokvalifikovanih softverskih inženjera:

  Srbija je već duže vreme jedna od najatraktivnijih lokacija za razvoj u okviru Merkle Dach grupe. Pre svega zbog velikog broja izuzetno obrazovanih softverskih inženjera, zbog čega smo odlučili da odemo još jedan korak dalje, a to je da stvorimo regionalno prisustvo u zemlji. Od našeg dolaska u Srbiju, beogradska kancelarija konstantno beleži rast zaposlenih. Već smo u procesu otvaranja i kancelarije u Novom Sadu, a razmatramo da otvorimo predstavništvo i u Nišu. Cilj nam je da privučemo i zaposlimo najveće talente, i zato ćemo jačati brend kompanije Merkle koji će uticati na rast u pravcu senioriteta i kvaliteta. Pored iskusnih programera, želja nam je da pronađemo i jako dobre senior konsultante“.

  U fokusu zapošljavanja biće programeri koji rade u Java programskom jeziku, stručnjaci za Frontend i .NET tehnologije, dizajneri, QA i Salesforce eksperti.


  Kompanija Merkle, jedna od najistaknutijih svetskih digitalnih agencija, pruža „full-service“ softverska rešenja za korisničko iskustvo zasnovano na podacima. Nastala je spajanjem agencija Namics i Isobar Švajcarska, od kojih je Namics u Srbiji prisutna od 2014. godine. Zajedno su deo multinacionalne dentsu international grupe koja zapošljava više od 66000 ljudi u preko 145 zemalja sveta. 

  Merkle kompanija

  Izvor: BIZLife

  Foto: Merkle

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE