Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Iskoristite POSLEDNJU PRILIKU za Executive MBA stipendije 2020.

  Stekli ste određenu reputaciju i iskustvo, naučili ste kako da naplatite svoje znanje i vreme – super. Postavlja se pitanje: Šta dalje?

  Edukacija – naravno. Ne samo da biste opstali, već da biste napredovali i obogatili radno iskustvo MORATE konstantno da učite i usavršavate se. Danas, u moru brzih kurseva, škola, onlajn tutorijala, treba izabrati nešto što će vam zaista pomoći. Neki program koji je dobro poznat i kome pristupaju već godinama i uspešni ljudi iz inostranstva. Zato ne treba zanemariti ni mogućnost netvorkinga, razmene iskustva i novih poznanstva.

  Menadžeri i poslovni stručnjaci iz Srbije sada imaju priliku da apliciraju i dobiju stipendije za Executive MBA program koji je u ponudi u Beogradu, a organizuje ga CITY College, Međunarodni fakultet Univerziteta u Šefildu.

  Šta obuhvata Executive MBA program u Beogradu?

  CITY College nudi jedinstvenu obrazovnu priliku za današnje rukovodioce i poslovne stručnjake u Beogradu: da steknu prestižnu MBA diploma Univerziteta u Šefildu. Executive MBA (EMBA) je inovativan i u pravom smislu te reči, međunarodni program kreiran za današnje menadžere koji treba da unaprede svoje veštine i znanja radi profesionalnog i ličnog napretka. Zbog fleksibilnog načina održavanja nastave (1 vikend mesečno), rukovodioci ne moraju napuštati svoju karijeru da bi učestvovali u kursu. Učesnici mogu birati između šest različitih specijalizacija:

  • MBA iz opšteg menadžmenta
  • MBA iz marketinga
  • MBA iz finansija
  • MBA iz logistike
  • MBA iz menadžmenta u zdravstvu
  • MBA iz menadžmenta ljudskih resursa

  O MBA stipendijama

  CITI College, Međunarodni fakultet Univerziteta u Šefildu, nudi tri stipendije za nastavnu godinu 2020/2021, za Executive MBA program koji je u ponudi u Beogradu: jedna u punom iznosu i dve stipendije u iznosu od 50%.

  Rok za prijavu za stipendije:

  Zainteresovani kandidati treba da podnesu prijavu do 26. oktobra 2020. godine.

  U okviru ove inicijative CITI College ima za cilj pružanje podrške školovanju izuzetnih kandidata koji žele da dobiju svetski priznatu MBA diplomu na jednom od najboljih univerziteta na svetu.

  Više informacija o MBA stipendijama.

  Pridružite se pravom međunarodnom Executive MBA programu u Beogradu 

  Međunarodni karakter Executive MBA programa smatra se jednim od najvažnijih i najvrednijih atributa. Svake godine najbolji menadžeri iz približno 20 različitih zemalja jugoistočne i istočne Evrope pohađaju ovaj program. Ova jedinstvena međunarodna mešavina predstavlja učesnicima MBA neprocenjivu mogućnost umrežavanja. Učesnici obogaćuju svoja iskustva i razmenjuju najbolje prakse sa ljudima iz drugih kultura, zemalja i industrija. Pored toga, sjajno akademsko osoblje iz različitih zemalja, poput Velike Britanije, SAD-a, Kanade i Grčke, deli svoje znanje i stručnost i još više unapređuje međunarodni renome programa. Program se istovremeno odvija u 7 različitih zemalja, uključujući Jermeniju: Solun (Grčka), Sofija (Bugarska), Bukurešt (Rumunija), Beograd (Srbija), Kijev (Ukrajina), Tbilisi (Gruzija) i Jerevan (Jermenija).

  Šta studenti kažu o programu:

  „Posle mnogo godina u IT biznisu, tražio sam najbolji način da svoje iskustvo stavim u strukturiranu formu i da sve slojeve upravljanja doživljavam kao zaokruženu celinu. Odluku o pohađanju prestižnog Executive MBA programa koji nudi CITY College u Beogradu bilo je lako doneti. Veoma zanimljiva predavanja iskusnih međunarodnih predavača bila su u skladu sa reputacijom programa. Pored stečenih „opštih“ veština i tehnika, koje svakodnevno koristim, želeo bih da naglasim i one druge. Program je iz mene izvukao najbolje, omogućio mi da radim zadatke za koje nikada nisam mislio da ću biti sposoban da radim i pomogao mi je da shvatim svoj pravi potencijal. Preporučio bih ga svima koji žele povezati stečena znanja u jednu jasnu sliku, kako bi napravili korak dalje u svojoj karijeri.“

  Gospodin Goran Šehović

  Šef odseka za infrastrukturu i upravljanje podacima u ATOS IT Solutions and Services

  „Executive MBA program sam odabrala jer je to opšte priznat program koji pokriva zaista zanimljive teme poput lanca snabdevanja, finansija i različitih strateških alata. Najzanimljiviji deo za mene bio je lanac snabdevanja, posebno primer uživo. Takođe, zaista sam cenila preduzetništvo i kako su nas podsticali da slobodno razmišljamo. Bilo je neverovatno kako su profesori uložili ogroman napor da nas podučavaju, koristeći primere iz stvarnog života koji bi mogli biti primenljivi u svakom poslu. Na osnovu svog iskustva iz oblasti farmacije i znanja o liderstvu, stekla sam snažnu finansijsku pozadinu koju sada primenjujem u svakodnevnom radu. Štaviše, neuroadaptivno liderstvo  pokrenulo me je da promenim način komunikacije sa kolegama. Takođe, modeli lanca snabdevanja pokazali su se veoma važnim za moj posao i drugačija matrica je primenljiva za moju svakodnevnu praksu. Preporučila bih program jer pruža učesnicima priliku da steknu svo znanje iz mnogih aspekata upravljanja koji su im potrebni u svakoj industriji, poput marketinga, liderstva, finansija, strateškog znanja, lanca snabdevanja, itd.“

  Gospođa Sanja Regoje

  Menadžer regionalne poslovne jedinice u grupi Merck

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE