Intesa kupila deo kreditnog portfolija ProCredit banke

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Intesa kupila deo kreditnog portfolija ProCredit banke

  Ovu godinu će svakako obeležiti promene na bankarskom tržištu. Prethodna godina se završila znatnim ukrupnjavanjem banaka pa je tako Expobank kupila Marfin Banku, Vojvođanska banka je pripojena OTP banci, Direktna banka je kupila Piraeus banku, Alfa banku je preuzela Aik banka, a kredite je kupila Societe Generale banka.

  Pred sam kraj godine je ProCredit banka ustupila deo kreditnog portfolija Banka Intesi, piše sajt kamatica.

  Klijentima ProCredit banke koji imaju otvorene kreditne partije je 27. decembra stigao dopis u kome se navodi da će svoje obaveze po osnovu svojih zaduženja nadalje plaćati Banka Intesi.

  Svi računi koji su otvoreni u ProCredit banci su aktivni i dalje, kao i proizvodi koji su vezani za te račune poput kartica i dozvoljenog minusa, saznaje finansijski portal Kamatica.

  U saopštenju koje je poslato klijentima se navodi da je Banka Intesa preuzela određene kreditne partije, a kako saznaje finansijski portal Kamatica, uslovi kredita se neće menjati.

  Odluka ProCredit banke kojom kredite ustupa Banka Intesi, doneta je na osnovu želje da svoje dosadašnje klijente uputi na banku koja ima razvijenu poslovnu mrežu, ali i usluge kojima će u budućnosti moći na najbolji način da odgovori na sve njihove potrebe, stoji u saopštenju.

  Kako prenosi portal Kamatica, ProCredit banka će ubuduće svoje poslovanje usmeravati na razvoj malih i srednjih preduzeća i poljoprivrednih proizvođača u Srbiji.

  Izvor: N1, kamatica

  Foto: Logo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE