Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  generator zero

  Imaš zelenu ideju? Prijavi se na Generator ZERØ 2023!

  Šesti ciklus Generator ZERØ konkursa OTP banke je u toku i traga za inovativnim rešenjima koja doprinose smanjenju karbonskog otiska i rastu zelene ekonomije. Konkurs je namenjen domaćim inovatorima, startap, mikro, malim, srednjim ili socijalnim preduzećima, kao i organizacijama civilnog društva (koja nisu korisnici budžetskih sredstava).

  Imate projekat ili rešenje koje odgovara ovim uslovima? Posetite odmah Generator sajt, gde ćete pronaći sve o uslovima i vrlo jednostavno poslati svoju prijavu.

  Prijave na konkurs traju do 15. marta, a finale će biti održano 17. maja, kada će stručni žiri doneti odluku o pobedniku.

  Partneri OTP banke na ovom projektu će dodeliti nagrade finalistima po svom izboru. Ovogodišnjeg pobednika očekuje novčana nagrada od dva miliona dinara, medijska promocija, kao i dugoročna ekspertska podrška na polju poslovne ekspanzije i pronalaženja novih razvojnih mogućnosti, uz prezentovanje rešenja u OTP Lab inovacionom hub-u matične OTP Grupe i u investicionom fondu Portfolion.

  Na konkurs Generator ZERØ 2023 mogu se podneti prijave rešenja ili projekta koje odgovaraju na neke od tema kao što su:

  • Održivi izvori hrane
  • Održivi materijali
  • Održivo pakovanje
  • Obnovljivi izvori energije / alternativni izvori sa niskim sadržajem ugljenika
  • Zelene zgrade
  • Održivi transport
  • Lanac snabdevanja bez otpada
  • Dobro su došle prijave i za rešenja ili projekte koji odgovaraju na druge izazove i teme, ali doprinose cilju smanjenja karbonskog otiska i rastu zelene ekonomije!

  Ko može da aplicira?

  Ako ste inovator, startap, mikro, malo, srednje ili socijalno preduzeće, kao i organizacija civilnog društva (koja nije korisnik budžetskih sredstava) posetite odmah Generator sajt, gde ćete pronaći sve o prijavi.

  Kako izgleda prijava?

  Prijava na Generator ZERØ 2023 konkurs je vrlo jednostavna. Potrebno je da na sajtu popunite sva navedena polja i sačekate da se faza konkursa završi, što će biti 15. marta 2023. godine. U roku od dve nedelje bićete informisani da li ste prošli u dalji proces selekcije.

  Šta ako vaše rešenje prođe prvi proces selekcije?

  Ukoliko projekat sa kojim ste aplicirali ispunjava sve uslove i kriterijume Generator ZERO 2023 konkursa, podrazumeva se da ste prošli prvi proces selekcije i time se plasirate u polufinale gde vas očekuju pitching sesije na kojima ćete prezentovati projekat članovima malog žirija.

  Važno je da znate da je sledeći korak FINALE u koje ulazi limitiran broj projekata, pa tako imajte u vidu da je vaš nastup na pitching sesijama od velikog značaja za dalji plasman. Ukoliko postanete finalista, očekuje vas snimajući dan koji podrazumeva pripremu foto i video materijala o vama, a koji OTP banka dalje plasira na društvenim mrežama, među partnerima i u tradicionalnim medijima.

  Video sa otvaranja konkursa pogledajte na Otvaranje konkursa

  Hajde da zajedno pišemo zelenØ sa nulom!

  Prijavi ideju do 15. marta

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: OTP banka

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE