Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ikea stolica

  IKEA povlači ovu stolicu sa tržišta Srbije: Možete dobiti novac natrag

  Ikea povlači „odger“ kancelarijsku stolicu boje antracita s oznakama datuma do i zaključno s 2221 zbog opasnosti od pada i povrede.

  Bezbednost kupaca je uvek polazna tačka za kompaniju Ikea. Stoga Ikea povlači „odger“ kancelarijsku stolicu boje antracita s oznakama datuma do i zaključno s 2221 (22 označava godinu, a 21 nedelju proizvodnje proizvoda) zbog postojanja rizika od toga da krak zvezdastog postolja stolica pukne i dovede korisnika u opasnost od pada i povrede, navodi se u saopštenju.

  Kompanija apeluje na sve kupce koji poseduju „odger“ kancelarijsku stolicu boje antracita s oznakama datuma do i zaključno s 2221 da smesta prestanu da je koriste i da je vrate u bilo koju robnu kuću Ikea radi punog povraćaja novca. Dokaz o kupovini (račun) nije potreban.

  Ikea razvija svoje proizvode koristeći rigorozni program procene rizika i testiranja, kako bi se uverila da proizvodi ispunjavaju sve važeće zakone i standarde na tržištima na kojima se prodaju. Uprkos tome, došli smo do saznanja da krak zvezdastog postolja „odger“ kancelarijske stolice boje antracita, s oznakama datuma do i zaključno s 2221, može da pukne.

  Naziv i oznaka datuma proizvoda nalaze se ispod sedišta, utisnuti u materijal stolice.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Ikea

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE