Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IKEA pokreće program lojalnosti za MSP, članstvo BESPLATNO

  Sa željom da svoje poslovanje još više prilagodi potrebama klijenata, IKEA Srbija pokrenula je jedinstveni program lojalnosti, IKEA Business Network, namenjen malim i srednjim preduzećima. Iako je prvenstveno namenjen preduzećima sa manje od 50 zaposlenih, u novi klub su dobrodošle kompanije svih veličina.

  jedinstveni program lojalnosti, IKEA Business Network

  jedinstveni program lojalnosti, IKEA Business Network

  Članstvo u klubu IKEA Business Network besplatno

  Članovima je omogućen lak pristup uslugama i ponudama, kao i pogodnostima: 

  IBN – poslovni prostor

  • Besplatna i brza rešenja za dizajn

  Članovi kluba mogu potpuno besplatno razgovarati s IKEA dizajnerima enterijera do sat vremena i na taj način dobiti brze savete i ideje u vezi sa organizacijom svojih poslovnih prostora. Uslugu je moguće rezervisati jednom godišnje.

  • Posebni popusti

  Svi članovi kluba IKEA Business Network mogu da dobiju najbolje moguće rešenje za svoj prostor uz popust od 50% na uslugu Dizajn enterijera za apartmane, kuće i poslovne prostore, ali i dodatni užitak uz besplatnu crnu kafu u IKEA restoranu.

  • Besplatne online obuke

  Svesni da se vođenje preduzeća neprekidno uči, sa ciljem da podrži mala i srednja preduzeća na njihovom putu rasta, članovima kluba lojalnosti IKEA omogućava pristup seriji praktičnih online treninga. U okviru ovih obuka IKEA stručnjaci, poslovni lideri iz celog sveta, dele znanje o osnovama poslovanja, vođenju tima i rešenjima za opremanje svakog prostora.

   

  Vizija kompanije IKEA je stvaranje bolje svakodnevice za mnoge ljude. To svakako podrazumeva i stvaranje bolje svakodnevice u kompanijama, jer upravo je to nešto što doprinosi boljoj produktivnosti, organizaciji, i konačno boljim rezultatima. Želimo da budemo istinski partner našim poslovnim korisnicima koji osnažuje njihovo poslovanje.“ – istakao je Strahinja Urošević, direktor tržišta IKEA Srbija i dodao:

  Svesni činjenice da svako preduzeće ima svoje jedinstvene potrebe, programom IKEA Business Network obuhvatili smo različite oblasti – od podrške u dizajniranju poslovnog prostora, preko mogućnosti korišćenja naše poslovne stručnosti do različitih popusta.

  IBN – kafić

  Članstvo u klubu IKEA Business Network, čije će se usluge s vremenom obogaćivati i usklađivati s potrebama korisnika, moguće je na linku.

  O svim ponudama, pogodnostima i popustima članovi će biti redovito obaveštavani.

  Uz IKEA Business Network, IKEA Family klub je i dalje dostupan fizičkim licima.

  Izvor: BIZLife

  Foto: IKEA

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE