I dok traje zima: "Odmor te čeka"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  I dok traje zima: “Odmor te čeka”

  Na Beogradskom sajmu će se od 22. do 25. februara održati 40. Međunarodni sajam turizma pod sloganom “Odmor te čeka”, saopštili su danas organizatori.

  Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Grčka, a i ove godine će se predstaviti najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori, navodi se u saopštenju.

  I Srbija, kao zemlja domaćin Sajma turizma, predstaviće svoje turističke adute i prirodne lepote, uz raznovrsne sadržaje za odmor, zabavu, zdravstveni oporavak, sport, rekreaciju, avanturu.

  Jedan od najatraktivnijih segnemata u ponudi Sajma turizma, kako se naglašava, biće tradicionalne first minut ponude.

  Istovremeno se na sajmu organizuju i 14. Medjunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme HORECA – OPREMA, 14. Sajam suvenira.

  Biće održan i 9. Međunarodni sajam vina BEOWINE, koji će trajati od 22. do 24. februara, u proširenom izlagačkom prostoru u halama 3 i 3A.

  Promociju najnovijih trendova i zbivanja u turističkoj industriji na Beogradskom sajmu svake godine poseti više od 75.000 ljudi zainteresovanih za putovanja.

  Izvor: Beta

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE