Hrabra radnica supermarketa i jedna od pobednica konkursa "Oni su heroji"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Hrabra radnica supermarketa i jedna od pobednica konkursa “Oni su heroji”

  Gotovo od samog početka, 2020. godina nas suočava sa svakodnevnim iznenađenjima na globalnom nivou. Nažalost, negativnim. Ipak, neupitna je činjenica da su ovakve okolnosti izdvojile najhrabrije među nama, one koji, i pored svih opasnosti pokazuju hrabrost i snagu, pomažući drugima.

  Ovakvih heroja ima u svakom društvenom segmentu života, a u želji da se istaknu najbolji među njima, Delegacija Evropske unije je u partnerstvu sa Er Srbijom sprovela konkurs pod nazivom „Oni su heroji“.

  Zahvaljujući partneru Delegacije EU na ovom projektu, Er Srbiji, 15 heroja sa najvećim brojem glasova dobiće po dve avio karte za putovanje u bilo koju zemlju EU.

  “Čak i kad nije imala prevoz, dolazila je”

  Kada su u Srbiji postojale naznake da će biti proglašeno vanredno stanje, građani su pohrlili u nabavku namirnica koje bi im bile potrebne u slučaju policijskog časa, a kada je vanredno stanje i policijski čas uveden, ljudi su nastavili da prave zalihe i prave velike gužve u prodavnicama, marketima itd.

  Tada su najviše posla, ali i najviše razloga za brigu za sopstvenu bezbednost imali upravo kasiri i radnici u marketima. Ipak, veliki broj njih je ostao na svojim radnim mestima bez obzira na rizik, u želji da usluže kupce u momentima teških restrikcija i straha.

  Jedna od njih je i Olja Mošić. Sa više od 34.000 glasova, Olja je osim moralnog heroja, i zvanično dobila ovu titulu postavši jedna od 15 pobednika konkursa”Oni su heroji”.

  Za vreme vanrednog stanja ona je radila u Aroma marketu u Beogradu, a u njenoj konkursnoj prijavi navodi se da nije postojalo ništa što bi tada moglo da je spreči da dođe na posao.

  “Olja Mošić je moj heroj. Ona je svakog dana vanrednog stanja išla i radila, pa čak i ako nije imala prevoz uvek, snalazila se i stizala na posao, jer ona je uvek tu za nas”.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Oni su heroji, Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE