Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  HORMONSKA VEZA: Regionalna online konferencija posvećena ženama

  Zdrava žena je stub društva. Kada ona ne funkcioniše, svi ostali aspekti društva stradaju – i porodica i poslovno okruženje.

  U vreme velikih pandemija, ubrzanog načina života, nerealnih očekivanja, tema ženskog zdravlja postaje sve važnija, pa samim tim i neophodnost da same naučimo kako da preduzmemo sve što je u našoj moći da svoje zdravlje unapredimo.

  Edukativna regionalna online konferencija HORMONSKA VEZA, namenjena isključivo ženama, ima za cilj upravo poboljšanje vašeg zdravlja, pronalaženje rešenja problema za koje same ne znate rešenje, kao i povezivanje i deljenje iskustava sa drugim ženama.

  Na konferenciji ćete imati priliku da čujete savete i informacije o svim temama u vezi sa reproduktivnim zdravljem žena i hormonima. Koliko hormoni utiču na naše reproduktivno zdravlje i šta se dešava kada se suočavamo sa stanjima kao što su ciste, miomi, policistični jajnici, insulinska rezistencija, problemi sa štitnom zlezdom, endometroza, adenomioza, sterilitet, problemi nadbubrežnih žlezda.

  O svim ovim temama govoriće doktorke iz regiona, od kojih je svaka ekspert u svojoj oblasti, kao i veliki broj žena terapeutkinja, nutricionista, naturopata, fitoterapeuta i drugih specijalnostia, a sve u cilju unapredjenja ženskog reproduktivnog zdravlja. Neke od učesnica predavanja su Dr Sanja Toljan, Mag. Ph Ana Lipowatz, Dr Ana Gifing i mnoge druge. Svakoj od njih imaćete priliku da postavite otvoreno pitanje, na koje do sada niste dobijale odgovor.

  Idejni tvorac i organizator online konferencije je Jelena Pack, predsednica udruženja žena Žuto Uže, sertifikovani austrijski i nemački naturopata sa užom specijalnošću bolesti reproduktivnog sistema i hormonski poremećaji.

  Jelena je odlučila da udruži žene i skrene pažnju javnosti na njihov problem i osnuje Udruženje žena Žuto UŽE u Srbiji, a ubrzo i Udrugu žena Žuto UŽE u Hrvatskoj, koji 3 godine kasnije broji oko 2000 žena sa naših govornih područja koje žive širom sveta.

  Više informacija o samoj konferenciji, načinu prijave i rasporedu predavanja potražite OVDE.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Žuto Uže

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE