Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  „Hodam za mladost budućih generacija, stojim uz kolege, sugrađane“

  Glumica Vesna Trivalić izjavila je da je u dubokom bolu i saosećanju sa porodicama žrtava u OŠ Vladislav Ribnikar i u selima u okolini Mladenovca dodajući da hoda uz svoje sugrađane i da stoji uz svoje kolege.

  „Vodi me svaka izgovorena reč Slobodana Negića. U dubokom bolu i saosećanju sam sa porodicama. U mislima, sa njihovom izgubljenom decom. Zbog nedužno stradalih u Mladenovcu. Zato, hodam“, navela je za Danas Vesna Trivalić.

  Kako je istakla, bol i saosećanje su iznedrili solidarnost.

  „Pa ko će mene, sa 60 godina, da uči, šta da radim, šta da mislim, šta je dobro a šta zlo? To su obavili moja majka, moj otac i moj brat. Svaki korak pravim za moju mladost, na koju niko nije mislio i za mladost budućih generacija. Brižna sam i odgovorna“, navodi glumica.

  Kako je rekla, radi svoj posao vredno i najbolje što ume. „Kao i sve umetnosti i naša je čuvar duša i istine. Kroz dobro, govorimo o lošem. I sebi i drugima. A kroz loše, o dobru. To je naš put. Jeste, izgovaramo misli mudrijih, ali nismo bez svojih. Stojim uz moje poštovane kolege. Hodam uz njih. Hodam uz svoje sugrađane“, navela je Vesna Trivalić.

  SAVET DANA: Jednostavno Cakana

  Izvor: Danas

  Foto: YouTube/Dragan Kecman

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE