Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  HIT izjava političara: Korupciju uvesti u Ustav, da bude dostupna svima (VIDEO)

  Dario Juričan, filmski režiser, producent i politički aktivista briljirao je pre dve godine u predizbornoj debati za predsednika Hrvatske, kada je jasno rekao da „želi da korupcija bude dostupna svima“.

  On je na HRT1, javnom servisu, u emisiji u kojoj se susreo sa svojim protivkandidatima, na ironičan način predstavio svoju kampanju. Video gostovanja ovh dana je ponovo hit na društvenim mrežama.

  „Moj program je jednostavan, jedinstven i lako razumljiv. Ja sam za tu za malog korumpiranog čoveka, želim da korupcija bude dostupna svima. Želim vratiti najbolje hrvatske preduzetnike, koji su otišli na službeni put u BiH, to su prijatelji od gospođe Kitarović“, naglasio je Juričan.

  Režiser je istakao da je on glas naroda kome je dosta toga da ljude bude sram korupcije.

  „Ja želim da budem kriminalac. Želim da kriminal konačno dođe na Pantovčak, ja ću tamo primati i druge kriminalce, ali i uglednike poput gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, koji je moj jednini protivkandidat. Korupcija je prirodno stanje u Hrvatskoj, nju je uveo otac domovine Franjo Tuđman, ona treba biti dostupna svima, trebalo bi da uđe u Ustav“, kazao je Juričan te 2019.

  On je dalje nastavio u svom stilu, rekavši da je NATO savez robno-novčana razmena, te da Hrvatska tamo mora biti.

  „Tamo se krade, korumpira i to je prilika za Hrvatsku. Građani moraju znati da je to velika količina novca koju mi tamo možemo maznuti“, istakao je Juričan.

  On je dalje nastavio u svom stilu, a šta je rekao poslušajte u videu ispod.

  Juričan se 2019. godine kandidovao za predsedničke izbora u Hrvatskoj kada je osvojio skoro 90.000 glasova i završio na petom mestu u prvom krugu, a svoju političku kampanju zasnovao je upravo na ironičnim nastupima u javnosti.

  Izvor: BIZLIfe

  Foto: YouTube Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE