Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  goran vesić

  Grad prodao još dve parcele na NBG – niču novi kvadrati

  Građevinsko zemljište u svojini Grada na dve lokacije na Novom Beogradu prodato je investitorima za 615,5 miliona dinara na javnim nadmetanjima u Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

  Zemljište površine 6.235 kvadratnih metara u Bloku 40, između Bulevara heroja sa Košara, železničke pruge i Tošinog bunara prodato je investitoru za 367 miliona dinara, rekao je Vesić.

  Prema planskom dokumentu, naveo je, lokacija se nalazi u površinama pratećih komercijalnih sadržaja gde nije dozvoljena stambena izgradnja, a u području koje se sprovodi neposrednom primenom pravila građenja Plana generalne regulacije, saopštio je Beoinfo.

  Druga lokacija, površine 22.944 kvadratnih metara u Bloku 53, u blizini Aerodroma „Nikola Tesla” i Kvantaške pijace, u području namenjenom za privredne delatnosti, gde je predviđena izgradnja objekata u funkciji privredno-proizvodne ili komercijalno-poslovne namene, prodata je za 248,5 miliona dinara, naveo je Vesić.

  Podsetimo, pre nekoliko dana grad je objavio da je prodao još dve parcele u javnoj svojini grada.

  Beograd prodao građevinsko zemljište za 206 miliona dinara

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE