Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  GM Inženjering web sajt

  Posetite novi veb sajt GM Inženjeringa

  Firma GM Inženjering pokrenula je novi veb sajt uz koji dolaze i brojne funkcionalnosti kojima se izlazi u susret partnerima, ali i proširuju mogućnosti za nove kupce.

  Novi veb sajt pruža mogućnost online kupovine brusnih materijala, lepljivih traka, lepkova i zaštitne opreme.

  Našim kupcima sada smo korak bliže, jer svoju porudžbinu mogu da realizuju i putem Interneta, preko svog mobilnog telefona ili računara. U svega nekoliko koraka, moguće je poručiti proizvode – i to u željenim dimenzijama. Trenutnim i budućim saradnicima na raspolaganju je širi spektar informacija o celokupnom asortimanu koji uključuje i mašine i alate, kao i mašine obradu metala za manje i veće proizvodne pogone.

  „Smatramo da je od izuzetne važnosti ići u korak sa zahtevima tržišta i maksimalno iskoristiti pogodnosti koje nam donosi elektronsko poslovanje, kako bismo svojim klijentima u što većoj meri izašli u susret. Želimo da naš sajt bude mesto gde će firme moći da se informišu o najnovijim trendovima i jednostavno odaberu ona rešenja koja najviše odgovaraju njihovim proizvodnim procesima“, izjavio je direktor GM Inženjeringa, Ratko Jokić.

  Naši prodavci su na raspolaganju da pruže svu neophodnu ekspertizu i konsultacije, i to na licu mesta. GM Inženjering svojim poslovnim partnerima nudi mogućnost testiranja različitih proizvoda u proizvodnom pogonu i na konkretnim procesima. Prodavci prilikom svakog testiranja kod sebe imaju nekoliko predloga za obavljanje zadataka, tako da na licu mesta možete da isprobate ono rešenje koje u najvećoj meri ispunjava zahteve.

  Specifičnost usluge koju nudi GM Inženjering je u tome što se materijali poput brusnih i lepljivih traka prilagođavaju baš u skladu sa potrebama kupca. Abrazivne i lepljive trake seku se u dimenzijama koje odgovaraju potrebama proizvodnih procesa, što u značajnoj meri smanjuje troškove prilagođavanja materijala i škart.

  GM inženjering je na tržištu prisutan više od 30 godina. U značajnoj meri oprema velike i manje proizvodne pogone u Srbiji. Ovlašćeni je uvoznik i distributer vodećih svetskih proizvođača potrošnog industrijskog materijala među kojima su 3M, Axxair, VSM, NS Maquinas i Suhner.

  Proizvode kompanija sa kojima sarađujemo pronaći ćete u metaloprerađivačkim delatnostima, u proizvodnji nameštaja, bele tehnike, u auto-industriji, koriste ga reklamne agencije, fabrike ambalaža, avio-industrija i tako dalje.

  Izvor: BIZLife

  Foto: GM Inženjering

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE