Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Glumci „Državnog posla“ najavili novi datum predstave „Velika seoba arhivatora“ 

  Premijera četvrte u nizu predstave u realizaciji, publici već uveliko poznate ekipe Državnog posla, „VELIKA SEOBA ARHIVATORA“ , reditelja Petra Jovanovića rasprodata je. To je najavljeno danas na konferenciji za novinare u klubu Lisabon u mts Dvorani, zajedno sa novim datumom 07.oktobrom, kada će odmah biti održana i repriza predstave u Dvorani mts.

  Vidno raspoloženi glumci poručili su da se raduju izvođenju nove predstave, pa su se dotakli i odlične atmosfere koju doslovno prave na svakom nastupu, ali i probama.

  Dejan Ćirjaković otkrio je novinarima da su improvizacije česta pojava, uprkos disciplinovanim probama, te da publika aktivno učestvuje tokom izvođenja komada: „Svako izvođenje naše predstave je drugačije, jer smo spontani i skloni improvizaciji. Ja više volim scenu nego snimanje serija, jer se uvek dobro zabavimo s publikom, ali i međusobno..naime je neretko da jedni druge zasmejemo tokom samog izvođenja i da predstava dobije potpuno drugačiji tok“, rekao je Ćirjaković.

  Dimitrije Banjac objasnio je zbog čega nova predstava nosi ovaj naziv: „U ovom pozorišnom komadu posmatramo Čvarkova, Torbicu i Boškića koji su silom prilika izmešteni iz svog prirodnog okruženja (kancelarije) u istureno odeljenje – magacin u malom mestu na Fruškoj gori. Naši junaci se zatiču u novoj nepoznatoj sredini, u kojoj su prinuđeni i da žive, u kom nema uslova za boravak tri osobe, dok istovremeno ne mogu da izbegnu svoje radne obaveze, jer su primorani da rade ne bi li dobili dozvolu da se vrate u „rodnu kancelariju”. Situaciju dodatno komplikuje menjanje odnosa među likovima, ulaženjem u nove sukobe oko toga ko je prvi došao u novo okruženje i ko samim tim ostvaruje veća prava u borbi za elementarne egzistencijalne uslove kao što su krov nad glavom, postelja, hrana, grejanje, higijena, kretanje itd“ , objašnjava Banjac.

  Nikola Škorić  poručio je da ekipa predstave posle Beograda nastavlja turneju po gradovima Srbije, a kao prvi datum je naveo izvođenje 16.oktobra u Novom Sadu.

  Pod „rediteljskom palicom“ Petra Jovanovića, ekipa koja je svojim humorom obišla  ceo svet, iza sebe ostavivši blizu 400 izvođenja čuvenog Državnog posla, i ovoga puta u sastavu:   na humorističan način bavi se problemom migracija u regionu.

  KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE I PUTEM TICKETS.RS

  Izvor: BIZLife

  Foto: Bojan Petrović/mts Dvorana

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE