Glumac se spremio za bolest: Brus Vilis rasprodao luskuznu imovinu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Glumac se spremio za bolest: Brus Vilis rasprodao luskuznu imovinu

  Pre nekoliko dana obavljeno je da se slavni Brus Vilis povlači iz glume zbog zdravstvenog stanja, a prema najnovijim informacijama glumac se već neko vreme priprema za svoje, nažalost, očekivano pogoršanje zdravlja, rasprodajući svu svoju impresivnu imovinu.

  Prema tvrdnjama glumčevih prijatelja, Brus je proveo nekoliko godina rasprodajući luksuzne nekretnine vredne neverovatnih, gotovo 65 miliona dolara kako bi se fokusirao na život s porodicom u Kaliforniji.

  Ove nedelje porodica 67-godišnjeg glumca objavila je da će se Vilis povući iz glume nakon što mu je dijagnostikovana afazija, poremećaj mozga koji nepovratno utiče na sposobnost komuniciranja.

  Izvor blizak glumcu sada je otkrio da se Brus dugo pripremao za ovaj trenutak.

  “Znao je da će doći vreme kada će mu se zdravlje pogoršati, kada njegova moć zarade neće biti tako velika kao nekad. Osim toga, znao je da mu na kraju neće trebati brojna imanja i stanovi između kojih je putovao te da će umesto toga morati da živi u sigurnom okruženju okružen svojom porodicom.”

  “Posmatrajući činjenicu kako je poslednjih godina rasprodao većinu svojih nekretnina, jasno je da se već nekoliko godina sprema da pojednostavi svoj život”, dodaje izvor.

  U decembru 2019. Brus Vilis i supruga Ema Heming prodali su svoje imanje u Vestčesteru za 7,66 miliona dolara nakon što su snizili traženu cenu za 5,3 miliona. Par je tako izgubio 4,34 miliona dolara na prodaji te nekretnine za koju su 2014. godine izdvojili 12 miliona dolara. Kuća od gotovo 540 kvadratnih metara ima pet spavaćih soba i pet kupatila, a proteže se na 13,56 hektara.

  Godine 2018. Vilisov veličanstveni dvoetažni centar u blizini Central Parka sa šest spavaćih soba i kvadraturom od 560 kvadratnih metara koštao je 17,75 miliona dolara, a glumac je rekao da će ga zameniti manjim stanom u Njujorku. Nakon toga je kupio stan od 280 kvadratnih metara u blizini Linkoln centra za oko 7,9 miliona dolara.

  U oktobru 2018. Vilis je prodao svoju planinsku kuću u Ajdahu za 5,5 miliona dolara. Prvobitno je tražio 15 miliona, gotovo tri puta više od prodajne cene.

  Godinu dana kasnije Brus i Ema rastali su se od svog prostranog kompleksa na ostrvu Turks i Kaikos, prodavši ga za impresivnih 27 miliona dolara. Imanje na plaži od 1.255 kvadratnih metara, koje se može pohvaliti glavnom kućom s pet spavaćih soba, paviljonom za jogu, ogromnim bazenom i dve dvorane za goste, svaka s tri spavaće sobe, prodavala se za 33 miliona dolara.

  Izvor: CdM

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE