Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Brus Vilis završava karijeru zbog bolesti

  Zvezda akcionih filmskih hitova privodi karijeru kraju pošto mu je dijagnostikovan jezički poremećaj (afazija) koji utiče na njegovu sposobnost da komunicira.

  Glumac Brus Vilis, najpoznatiji po svom radu na filmovima Umri muški, povlači se iz filmske industrije nakon što mu je dijagnostikovana afazija.

  Zajednička izjava objavljena je na nalozima njegove porodice na društvenim mrežama, u kojoj se objašnjava da je Vilis „imao određene zdravstvene probleme“, i da mu je nedavno dijagnostikovana afazija, što utiče na njegove kognitivne sposobnosti.

  „Kao rezultat ovog stanja, Brus se polako povlači iz karijere koja mu je toliko značila“, navodi se u izjavi.

  ​​“Ovo je zaista izazovno vreme za našu porodicu, i veoma smo zahvalni na vašoj ljubavi, saosećanju i podršci. Prolazimo kroz ovo kao snažna jedinstvena porodica, i želeli smo da to znaju njegovi obožavaoci, jer znamo koliko im on znači, kao i oni njemu“, dodaje se u izjavi.

  „Kao što Brus uvek kaže – ‘Proživi to’ – mi zajedno planiramo da uradimo upravo to“, zaključuju članovi Vilisove porodice.

  Vilis (67) je stekao slavu u TV emisiji Moonlighting, pre nego što se u fimskom svetu postavio kao plodna akciona zvezda.

  Pored filmova Umri muški, pohvale je dobio i za svoje uloge u filmovima kao što su Pulp Fiktion, Peti element, Dvanaest majmuna, Šesto čulo, Moonrise Kingdom…

  Bio je u braku sa glumicom Demi Mur 23 godine, a imaju tri ćerke. Takođe ima dve ćerke sa svojom drugom ženom, Emom Heming Vilis.

  Izvor: RTS

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE