Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Gebrüder Weiss Srbija dobio nagradu za unapređenje godine

  O tome da su inovativnost, vrhunska logistička rešenja i izuzetni kvalitet usluge sinonim za kompaniju Gebrüder Weiss kako na domaćem, tako i na svetskom tržištu, govori činjenica da su njihove poslovnice među prvih pet kompanija u svim kategorijama godišnjih nagrada koje dodeljuje System Alliance Europe (SAE), evropska mreža za zbirni transport. Pored poslovnica u Mađarskoj i Austriji, ove godine se na listi najuspešnijih našla i Srbija, zauzimajući peto mesto u kategoriji „Unapređenje godine“.

  „Neprekidno radimo na novim rešenjima sa ciljem da na što bolji način izađemo u susret potrebama naših klijenata, te mi je posebno drago što smo na listi najboljih kompanija upravo u ovoj kategoriji. Protekla godina bila je u znaku razvoja naprednih digitalnih rešenja za naše klijente i širenja kapaciteta, što je dovelo do značajnog povećanja kvaliteta usluga koje pružamo, i posledično, do povećanja tražnje u određenim oblastima poslovanja. Drago nam je što je System Alliance Europe prepoznao naš napredak – to nas dodatno motiviše da nastavimo sa dobrom praksom, i da sledeće godine budemo još bolji“, izjavio je Roland Raith, generalni direktor Gebruder Weiss za Srbiju.

  Gebrüder Weiss ostao je dosledan odličnim rezultatima i ove godine: GW Austrija dobio je prvu nagradu u glavnoj kategoriji „Partner godine“ šestu godinu za redom, dok je u istoj kategoriji poslovnica u Mađarskoj zauzela četvrto mesto, što je značajna potvrda konzistentnog kvaliteta i vrhunske usluge koju pruža Gebrüder Weiss u oblasti kopnenog prevoza. Značajan napredak u odnosu na prethodnu godinu ostvario je i GW Maria Lanzendorf, koji je sa prošlogodišnjeg desetog, ove godine dospeo na treće mesto u kategoriji „Kvalitet preko 10.000 pošiljki“.  U istoj kategoriji, Gebruder Weiss Lauterach beleži drugu poziciju, dok Maria Saal beleži četvrto  mesto u kategoriji „Kvalitet do 10.000 pošiljki“.

  System Alliance Europe dodeljuje nagrade na osnovu velikog broja pažljivo definisanih kriterijuma, među kojima je i povećanje obima pošiljki, unapređenje različitih kriterijuma kvaliteta usluge i poboljšanje performansi.

  O organizaciji System Alliance Europe (SAE)

  System Alliance Europe, evropska transportna i logistička mreža, sinonim je za inovativnost u logističkoj industriji, a kompanije koje je čine karakterišu inteligentni procesi, međuzavisnost i visok nivo performansi. Od svog osnivanja 2005. godine, organizacija je konstantno rasla, te danas broji 45 partnerskih kompanija sa 142 poslovnice u 29 zemalja Evrope. Osnovna oblast delovanja ove mreže je zbirni transport, a pored njega, proizvodni portfolio partnerskih kompanija nudi sveobuhvatna logistička rešenja uz visoke standarde kvaliteta, transparentne procese i pouzdan transport.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE