Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  GEBERIT AquaClean – tuš wc za vaš potpuni komfor

  Tuširanje nakon upotrebe toaleta uvek predstavlja najbolji vid higijene. Geberit AquaClean wc šolja sa funkcijom tuša pruža vam osećaj čistoće i svežine samo na dodir dugmeta.

  AquaClean proizvodi predstavljaju harmoničan spoj između tehnologije i dizajna i rezultat su  saradnje između Geberita i industrijskog dizajnera Christopha Behlinga. Zahvaljujući izvanrednom dizajnu i tehnologiji AquaClean ne zahteva ništa više prostora od klasičnih wc šolja.

  Ovaj proizvod nudi sasvim drugačiji, lepši ugođaj tokom korišćenja toaleta i potpuno se prilagođava i pamti potrebe korisnika. Patentirana WhirlSpray tehnologija tuširanja koju Geberit poslednjih 35 godina usavršava čini da se osećate sveže i čisto tokom celog dana. Takođe, ova tehnologija pravi uštedu vode sa minimalnom potrošnjom. Zatim, tu je automatsko otklanjanje neprijatnih mirisa – sistem se aktivira odmah nakon sedanja na dasku. Topao vazduh – sušilica se automatski prilagođava korisniku u položaj u kom je prethodno bio tuš. Uz pet različitih podešavanja temperature, možete odabrati šta vam najviše odgovara.

  Ergonomski optimizovana daska visokog kvaliteta integrisana je sa sistemom zagrevanja i aktiviranjem senzora blizine ona se automatski zagreva, podiže i spušta. Takođe, aktiviranjem senzora blizine diskretno led svetlo u jednoj od sedam boja pomaže u orijentaciji noću. Za upravljanje tuš WC-om Geberit je pored daljinskog upravljača pripremio i bežični zidni upravljački panel koji se može postaviti na mesto po želji. Tu je i Geberit AquaClean aplikacija  na vašem smartfonu, pomoću koje možete sačuvati lična podešavanja za intenzitet mlaza tuša, poziciju i temperaturu za upotrebu kod kuće.

  Geberit AquaClean linija u Srbiji predstavlja tri modela – Meru, Selu i Tumu.

  AQUACLEAN MERA – zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih kupaca

  Geberit model AquaClean Mera najprodavaniji je tuš WC u Evropi i on postavlja nove standarde u svakom pogledu. Vrhunska tehnologija, udobnost i kvalitet dizajna zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih kupaca. Pored WhirlSpray tehnologije tuša i keramičkog WC elementa sa TurboFlush tehnologijom, Mera se izdvaja i svojim diskretnim noćnim svetlom za orijentaciju, koje se aktivira senzorom za blizinu, dostupan je u jednoj od sedam pojedinačnih boja. Funkcija zagrevanja sedišta WC šolje i jedinica za izvlačenje neprijatnih mirisa se uključuju automatski, poklopac WC šolje se automatski otvara i sve to se aktivira pomoću istog senzora za blizinu.

  AQUACLEAN SELA – vrhunski dizajn i estetika

  Model Geberit AquaClean Sela impresivan je zahvaljujući svojoj eleganciji i lepoti, a karakterišu ga najviši standardi u pogledu kvaliteta. Selu ne vole samo krajnji korisnici, već i hotelijeri širom sveta koji su takođe impresionirani ovim pametnim tuš WC-om. Sve tehničke komponente su integrisane u kompaktnu funkcionalnu jedinicu. Ona se odozgo umeće u keramički sanitarni element i može veoma lako da joj se pristupi za potrebe servisa. Zbog toga jedinica može da se zameni brzo i lako, pa je hotelska soba ponovo dostupna za tren oka.

  AQUACLEAN TUMA – uvek prilagodljiva

  Geberit AquaClean Tuma je kompaktno rešenje pogodno za svako kupatilo. Uz funkcije poput WhirlSpray tehnologije tuša, grejanja WC sedišta, jedinice za izvlačenje neprijatnih mirisa i funkcije sušenja toplim vazduhom, svaka poseta kupatilu pretvoriće se u velnes iskustvo. Geberit nudi i jednostavniji model, Tuma Classic, koji nudi osnovne funkcije tuš WC-a. Geberit AquaClean Tuma se prodaje i kao dopunsko WC rešenje, koje ima iste funkcije kao i kompletno rešenje i može da se kombinuje sa različitim prethodno montiranim keramičkim WC šoljama. Dopunsko WC rešenje može lako da se nadogradi i zbog toga predstavlja sjajnu opciju za iznajmljene stanove ili delimično renoviranje kupatila. Pošto za montiranje nisu potrebne opsežne izmene, dopunsko rešenje je fleksibilno i lako se montira, a pruža i dodatnu udobnost u svakom kupatilu.

  „Naručite wc šolju i mi ćemo vam napraviti spa“ poruka je ove Geberitove linije proizvoda. Pružite sebi, svojim nabližima, ali i gostima ukoliko se bavite hotelijerstvom ili ugostiteljstvom jedinstven komfor korišćenja Geberit AquaClean proizvoda. Taj komfor će sigurno pamtiti. Za više informacija pogledajte ovde.

  Izvor: BIZLife

  Foto: GEBERIT

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE