Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Garnier

  Garnier for your skin: Kozmetički brend u borbi za zeleniju budućnost

  Kada se dobro osećamo u svojoj koži, spremni smo da “osvojimo svet”. A kada malo bolje razmislimo – zdravlje naše kože i zdravlje planete na kojoj živimo neraskidivo su povezani. Ukoliko je okruženje u kojem živimo zagađeno, posledice će se videti i na našoj koži – ali isto tako, “lek” za nju pronaći ćemo u bogatoj prirodi.

  Kako su inicijative beauty kompanija neizostavni deo zelenije budućnosti, globalni beauty brend GARNIER je u saradnji sa WANNABE MAGAZINE-om organizovao jedinstveni, edukativni događaj, na kome su predstavljena 3 GARNIER seruma za negu kože, sa posebnim osvrtom na njihove efikasne formule sa prirodnim sastojcima uz stručne savete o nezi kože i izboru pravog proizvoda.

  Garnier for your skin događaj

  Garnier for your skin događaj

  Garnier for your future, Garnier for your skin

  Garnier je jedan od vodećih svetskih brendova prirodne kozmetike, koji kreira proizvode koji su od 95 do 100% prirodnog porekla, a uz to i dostupni svima. U procesu razvijanja ovih proizvoda veliku ulogu imaju dermatolozi i naučnici, koji formulacije baziraju na aktivnim sastojcima iz prirode – kako bi postigli njihovu maksimalnu efikasnost.

  Posetioci događaja su, pre svega, prisustvovali panelu u kome su učestvovale dr Milena Đorđević, mr ph Danijela Nikolić i influenserke Jovana Filipović i Milica Stojilković, gde su mogli da razgovaraju i čuju mišljenja o problemima kože, kao i kako im određeni proizvodi mogu pomoći u rešavanju pojedinih problema.

  Među proizvodima iz široke Garner ponude ističu se Garnier Skin Naturals serumi, koje su posetioci događaja Garnier for your future, Garnier for your skin imali priliku da isprobaju nakon panela, u Garnier Labu, uz pomoć gošće Danijele Nikolić, kozmetologa i farmaceuta. Na taj način je pojašnjena ekspertiza koja stoji iza kreiranja ovih seruma, a mogli su i da se upoznaju više o svakom od predstavljanih seruma.

  Garnier Hyaluronic Aloe serum, koji sadrži hijaluronsku kiselinu, organsku aloe veru i glicerin, vraća jedrinu koži, intenzivno hidrira, a koža izgleda glatkija, elastičnija i čvršća posle samo jedne upotrebe!

  Garnier Pure Active anti-imperfection serum, koji sadrži 4% nijacinamid, AHA i BHA kiseline, namenjen je koži sa nepravilnostima i dokazano nakon 7 dana zaglađuje teksturu kože i ujednačava ten.

  Garnier Vitamin C serum, koji sadrži vitamin Cg, nijacinamid i salicilnu kiselinu, pruža blistavost, ujednačava ten i smanjuje tamne fleke za samo 6 dana!

  Garnier je posvećen zelenoj lepoti

  Garnier već sada pravi konkretne korake u tome da ostavi što manji uticaj na našu planetu, poput 100% reciklabilnih bočica* (*sem etikete i boja) za sve micelarne vode, napravljene od reciklabilnog materijala. Garnier konstantno radi na održivom razvoju i unapređenju formulacija svojih proizvoda, kako bi one bile što zelenije i čistije. Isto tako, sve Garnier Skin Naturals tissue maske su prošle testiranje od strane TÜV AUSTRIA i dobile “OK to compost HOME” sertifikat. Ovo znači da su napravljene od biorazgradivog papira i da se u uslovima kućnog kompostiranja mogu skroz biorazgraditi. Važno je napomenuti i to da u svojoj proizvodnji, ne samo Skin Naturals proizvoda, koristi FSC papir iz obnovljivih izvora, vodeći računa o šumama širom sveta.

  garnier for your skin

  garnier for your skin

  Do 2025. godine će svi Garnier proizvodi biti izrađeni od 100% reciklirane plastike i moći će da se 100% recikliraju, ponovo pune ili ponovo upotrebe, čime će količina utrošene plastike takođe biti značajno umanjena.

  Podrška u borbi za zeleniju budućnost

  Naravno, ni jedna velika promena ne može se dogoditi bez adekvatne podrške. Veliku podršku brendu Garnier pružaju njihovi verni potrošači, ali i influenseri koji dele vrednosti brenda i sa kojima tokom godina ostvaruju uspešne saradnje. Misija Garniera je da stvori održivu lepotu dostupnu svima, o čemu je bilo reči na ovom događaju – koji je okupio kako lokalne i regionalne influensere iz Hrvatske, BIH i Bugarske, tako i predstavnike lifestyle medija. Ljubitelji zelene lepote su se složili da svaki mali korak koji uradimo za planetu danas, znači mnogo sutra.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Garnier

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE