Garderoberi koji prate stil enterijera vaše spavaće sobe

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Garderoberi koji prate stil enterijera vaše spavaće sobe

  Nezaobilazni komad nameštaja u spavaćoj sobi svakako su garderoberi ili ormari. Pri njihovom odabiru potrebno je uzeti u obzir vrstu i količinu stvari koje biste odlagali u njima. Istovremeno, važan je i slobodan prostor koji imate na raspolaganju u enterijeru. U zavisnosti od prostornih performansi odlučićete se za garderober ili ormar,  a sam konkretan izbor je olakšan time što postoji veliki broj modela, različitih po funkcionalnosti, ali i dizajnu.

  Svakako je važno da se estetski uklope u ostatak amibijenta, ali i da budu dovoljno funkcionalni. Tome doprinose i pomoćni elementi, poput garderobne šipke za vešalice, pregradnog dela ili kutija za odlaganje uz pomoć kojih možete sortirati sitnije komade garderobe.

  Garderoberi GALICIA 220

  Moderno i kreativno dizajnersko rešenje predstavlja garderober GALICIA 220 u opak belom dezenu, sa dekorativnim horizontalnim aplikacijama od crnog bojenog stakla. Unutrašnjost garderobera sastoji se od segmenta sa policama u levom i desnom delu. U središnjem delu je segment sa garderobnom šipkom. Posebna pogodnost je što poseduje mogućnost ugradnje usporivača kod kliznog mehanizma koji dodatno doprinose sigurnosti i funkcionalnosti.

  Garderoberi GALICIA 220

  Uz garderober, praktičan komad nameštaja za spavaću sobu je i komoda. Komoda DUERO 3K2F poseduje dva bočna zatvorena krila sa po tri vertikalne police, kao i centralno pozicioniran segment sa dve fioke i zatvorenom policom. U nju se mogu smestiti mnoge dodatne stvari koje možda ne mogu stati u garderober.

  Ormar LEON 4K2FO

  Ukoliko se odlučite za ormar, koji za razliku od kliznih garderobera ima klasičan mehanizam otvaranja, predlog je ormar LEON 4K2FO u toplom dekoru artisan hrasta. Ormar LEON 4K2FO je veoma funkcionalan. Poseduje garderobnu šipku, kao i dvokrilno zatvorene police, jednu otvorenu policu i dve prostrane fioke. Ogledalo na središnjem delu ormara estetski će oplemeniti i vizuelno povećati ambijent u kome se nalazi.

  Ormar LEON 4K2FO

  Pleteni tabure u neutralnoj boji je odličan dekorativni detalj uz ovaj ormar, a uz estetski momenat pruža i potrebnu udobnost.

  Ukoliko ste ljubitelj industrijskog stila, dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju garderober SIERRA 180 OG u grafit sivom dekoru, koji je veoma praktičan i predstavlja model garderobera savremenog dizajna. Njegova unutrašnjost se sastoji od segmenta sa policama u desnom delu, kao i segmenta sa garderobnom šipkom u levom delu. Ogledalo na jednim garderobnim kliznim vratima, pored toga što je funkcionalno, umnogome doprinosi i estetici čitavog ambijenta spavaće sobe.

  Garderoberi SIERRA 180 OG

  Odličan dodatak ambijentu je komoda DUERO 5F 90 u grafit sivom dekoru, a s obzirom na to da ima pet prostranih fioka veoma je praktična i obezbeđuje dovoljno prostora za stvari koje su vam uvek potrebne pri ruci.

  Za koji god garderober ili ormar da se odlučite, trebalo bi da odabir prvenstveno bude zasnovan na vašim potrebama. Sama estetika govori o vašem ukusu i stilu koji želite da istaknete u enterijeru spavaće sobe.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Forma Ideale

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE