Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  G-drive gorivo

  Pravi ugođaj za tebe i tvoj automobil

  Navikni se na bolje

  Za sve ljubitelje koji svoj automobil posmatraju kao ljubimca i neumorno brinu o njemu, vrlo je važno da obezbede najkvalitetnije gorivo kako bi performanse automobila bile što istaknutije. Zato je upravo za vas tu G-Drive premijum gorivo. Ne samo što će rad i vek motora vašeg automobila biti izvan vaših očekivanja, već će upravo te vrednosti uticati i na ugođaj same vožnje. Uz G-Drive gorivo, jednostavno ćete morati da se naviknete na bolje!

  Za novu snagu i energiju

  Ne zaboravite da, uz premijum kvalitet goriva koji vam je dostupan na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, vaš automobil dobija novu snagu i energiju. Spajanjem aktivnih komponenti aditiva i standardnog evro dizel goriva, odnosno benzina najvišeg kvaliteta, dolazi do obnove i znatnog povećanja snage motora. Zapitaćete se gde je do sada bio i zašto ranije niste krenuli da ga koristite. Upravo ste otkrili G-Drive, gorivo inspirisano čistom energijom i osećajem superiornosti tokom vožnje, a čija paleta sadrži  G-Drive 100, visokooktanski aditivirani benzin od minimum 100 oktana, i G-Drive dizel, aditivirano dizel gorivo.

  G-Drive gorivo dostupno na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama

  G-Drive gorivo dostupno na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama

  Čisto kao suza

  Isto kao i mi sami, naš automobil voli „fresh“ osećaj kada su sve nečistoće koje ga ugrožavaju uklonjene. Zato je bitno da znamo da, ujedno sa novom snagom motora koja podstiče zajedničko samopouzdanje, uz gorivo dobijemo čak i unapređeni mehanizam koji vodi računa o performansama našeg automobila. Sagorevanje goriva nosi sa sobom posledice nečistoće motora koje rezultiraju u sporijem radu i gubljenju snage. Ovo se sve može rešiti upotrebom G-Drive dizel goriva koje utiče i na protočnost brizgaljki koje pravovremeno raspršuju gorivo. Izaberite pravu stvar i nećete se pokajati.

  Upoznajte gorivo šampiona

  Čelični sportski duh prati i G-Drive, pa tako premijum gorivo NIS-a koriste i najbolji. I to ni manje ni više nego G-Drive Racing sportski tim koji se takmiči na svetskim trkama izdržljivosti koristeći G-Drive gorivo tokom priprema i testiranja, što omogućava proveru motornih karakteristika vozila u ekstremnim uslovima. O G-Drive Racing timu najbolje govore mnogobrojne titule, a naročito višegodišnja učešća na najpoznatijoj svetskoj trci izdržljivosti u Le Manu, gde motor radi 24 časa neprekidno.

  Testirano-provereno

  Kvalitet G-Drive goriva je dokazan. Poboljšane performanse premijum goriva NIS-a potvrđene su u jednom od najvećih centara za testiranje vozila, u mestu Milbruk u Engleskoj. Rezultati testiranja pokazali su poboljšane performanse G-Drive 100  u poređenju sa standardnim Evro BMB 95 – konkretno,  do 7 odsto povećanje snage motora, do 10 odsto poboljšanje dinamike ubrzanja, kao i povećanje obrtnog momenta do 5 odsto.

  Izvor: BIZLife

  Foto: G-drive

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE