Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Fuckup Nights: Priče o profesionalnim neuspesima ispričane sa ponosom

  Centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacije ICT Hub u Beogradu otpočinje seriju događaja, globalno poznatih kao Fuckup Nights, na kojima se sa ponosom dele i analiziraju priče o profesionalnim neuspesima.

  Fuckup Nights kao globalni pokret i serija događaja, na kojima se o neuspelim poslovnim poduhvatima priča na slobodan i otvoren način, aktivan je od 2012. godine u više od 250 gradova širom sveta. Pokret je nastao sa ciljem da se društveno neodobravanje koje se povezuje sa pojmom neuspeha promeni i neuspeh postane sastavni deo procesa građenja uspešnih poslovnih priča. Dokaz da je promena razmišljanja o neuspehu prisutna moguće je pronaći u ogromnom uspehu koje Fuckup Nights događaji imaju širom sveta.

  Fuckup Nights Beograd biće održan u ponedeljak, 11. septembar u 20.00, u novootvorenom centru za inovacije ICT Hub-a, pod nazivom Playground (Kralja Milana 10). Format događaja podrazumeva izlaganja četiri govornika, u trajanju od 7 minuta, nakon čega slede pitanja publike. Cilj je da se u prijatnoj atmosferi podele stečena iskustva i naučne lekcije i ohrabre drugi da budu istrajni u svojim poslovnim pokušajima i naporima.

  Svoje priče o tome zbog čega i na koji način su doživeli poslovni neuspeh, ali važnije šta su iz neuspeha naučili, sa publikom podeliće naši gosti: Ivan Ćosić, vlasnik agencije Plain&Hill, dizajner, kreativac, bloger, organizator konferencije Wwvrsac: živi lokalno – radi globalno u Vršcu, Vladimir Kovač, izvršni direktor marketinške firme Creative Media Art, digitalni evanđelista i osnivač zrenjaninske konferencije na teme IT-a, digitalnog marketinga i poslovne primene interneta Webiz, Vladimir Vulić, višestruki TEDx govornik, suosnivač NVO Digitalizuj.me u Crnoj Gori i, programski direktor najveće regionalne konferencije u oblasti inovacija i digitalizacije poslovanja Spark.me i Dejan Ranđić, osnivač i generalni direktor ICT Hub-a.

  Događaj je besplatan, a prisustvo je potrebno da potvrdite OVDE.

  O ICT Hub

  ICT Hub je centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija osnovan 2014. Osnovna misija ICT Hub-a je podrška tehnološkom preduzetništvu, kao i spajanje biznisa, tehnologija, inovacija i iskustava korisnika. ICT Hub je lansirao i prvi srpski privatni investicioni fond ICT HUB Venture, koji će u periodu 2017-2018. investirati u tehnološke startape u najranijoj fazi razvoja i razvio različite programe kako bi pomogao tradicionalnim kompanijama i korporacijama da na najbolji način dobru praksu i iskustva u radu sa tehnološkim startapima primene u svojim procesima inoviranja.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE