Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  „Frustrirana“ stanarka presekla uže molerima na 26. spratu

  Stanarka solitera na Tajlandu presekla je konopce kojima su bila vezana dva molera, navodno ljuta što je niko nije obavestio da će oni krečiti zgradu, ostavivši ih da vise iznad 26. sprata, dok nisu spaseni.

  Protiv tridesetčetvorogodišnje stanovnice solitera će biti podignuta optužnica za pokušaj ubistva i uništavanje imovine, rekao je šef lokalne policije.

  On nije naveo šta je optuženu nateralo da preseče konopac, ali tajlandski mediji prenose da je bila frustrirana kada su se moleri pojavili ispred prozora njene sobe, a niko je nije obavestio da će se zgrada krečiti 12. oktobra, prenosi AP.

  Na video snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se kako dva molera mole stanare na 26. spratu da otvore prozore i puste ih unutra. Jedan od molera, poreklom iz Mjanmara, rekao je za tajlandske medije da su se on i njegova dva prijatelja spustili sa 32. sprata kako bi sanirali pukotinu na fasadi.

  Kada je stigao do 30. sprata, osetio je da je konopac teži, a kada je pogledao na dole, video je da je neko otvorio prozor na 21. spratu i presekao njegov konopac. Pokušao je da pozove nekog od stanara u pomoć, ali niko nije bio kod kuće.

  Treći kolega je nastavio da ih pridržava sa najvišeg sprata, rekla je stanarka koja ih je spasla. Navela je da je njen muž primetio da jedan od molera šalje signal da mu se pomogne i povzao je da razgovara sa njima.

  Optužena je prvo porekla da je odgovorna za incident, a nakon što joj je policija pokazala snimak i forenzičke dokaze, priznala je, ali je negirala svaku nameru da ubije radnike.

  Optužena se nalazi na privremenoj slobodi, a policija će predati krivičnu prijavu sudu u roku od 15 dana. Njoj preti kazna zatvora do 20 godina, ukoliko bude proglašena krivom za pokušaj ubistva.

  Izvor: Agencije

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE