Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Frižideri za pametno domaćinstvo 21. veka

  Pijace su pune zeleniša, polako stiže redom i sezonsko voće, pa je pravo vreme da „teška“ jela zamenimo obrok salatama, a kolače činijom jagoda. Zato nam je jedan od važnijih saveznika u zdravoj ishrani – dobar frižider.

  Verovatno vam se desilo da ste poželeli da napunite cegere svežim voćem povrćem, a onda shvatili da nemate dovoljno mesta u frižideru. Ili možda imate, ali znate da će salata svakako brzo svenuti, a jagode promeniti boju. To je znak da još niste imali iskustva s modernim frižiderima, koji su danas „pametni“ gotovo kao i smartfoni.

  Savremenom domaćinstvu 21. veka potreban je funkcionalan frižider koji čuva kvalitet hrane, troši što manje struje i ima dovoljno mesta i za velike nabavke. Takvi su LG uređaji najnovije generacije sa unapređenim sistemom hlađenja i nizom inovacija zahvaljujući kojima će namirnice dugo zadržati svežinu, ali i boju, ukus i miris.

  Na prvi pogled, pažnju potrošača sklonih novotarijama najviše privlače prozirna vrata na modelima Insta View Door-in-Door. Nakon dva uzastopna “kuc-kuc” dodira vrata od tamnog stakla, pali se svetlo i unutrašnjost frižidera se vidi kao na dlanu, tako da više nema razloga da otvarate frižider samo da biste proverili šta je unutra.

  LG Frižider (LG)

  Poznato je da prečesto otvaranje vrata dovodi do gubitka temperature. Kod LG frižidera je taj problem rešen na više načina. Ključno tehnološko unapređenje predstavlja linearni kompresor sa inverterom koji osigurava ravnomernu temperaturu kroz vrhunski NatureFresh sistem hlađenja sa dve inovativne tehnologije LINEARCooling™ i DoorCooling+™. Tako se čuva postojeća temperaturu unutrašnjosti strujanjem hladnog vazduha od vrha nadole pa hrana ostaje sveža, a pića se hlade brže na bilo kojoj polici.

  Door in Door

  Pored tehnologije DoorCooling, problem gubitka temperature rešava dizajn “door in door” sa duplim vratima, u čemu je LG pionir. Pritiskom na dugme otvaraju se prva vrata sa namirnicama koje često koristite, bez nepotrebnog grejanja unutrašnjosti. Smestite tu omiljene grickalice i napitke i biće vam uvek na dohvat ruke, a frižider neće gubiti postignutu temperaturu.

  Da bi se sačuvala svežina namirnica treba naravno poštovati preporuke o adekvatnoj organizaciji, što u slučaju LG frižidera neće biti teško jer su police prostrane i fleksibilne. Na njima ima dovoljno mesta i za velike šerpe u porodicama koje iz praktičnih razloga kuvaju za više dana.

  Kao pravi pametni uređaji, LG frižideri su povezani sa ThinQ™ aplikacijom, što vam omogućava da kontrolišete glavne opcije na daljinu putem mobilnog telefona. Na primer, možete da uključite funkciju „Ekspresno zamrzavanje“ pritiskom na dugme ukoliko iz  nabavke donosite veće količine hrane.

  LG finansijski rezultati

  LG logo

  Od modernog uređaja sa visokim performansama s pravom očekujemo i uštedu u kućnom budžetu. Novi LG modeli istovremeno doprinose zaštiti novčanika i životne sredine jer smanjuju potrošnju energije za 32% u poređenju sa frižiderom sa konvencionalnim klipnim kompresorom, a proizvode i 25% manje buke.

  Pored toga što će elegantnim dizajnom osvežiti svaku kuhinju, inovativni LG frižideri olakšavaju svakodnevicu i u potpunosti zadovoljavaju potrebe domaćinstva u 21. veku. Sve navedene karakteristike prisutne su kod modela LG GSXV90PZAF, koji ima i rezervoar za vodu sa opcijom automatskog čišćenja mlaznice dozatora UV nano tehnologijom.

  Više detalja pročitajte na zvaničnom sajtu kompanije LG.

  Izvor: BIZLife

  Foto: LG

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE