Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Forbes: Xiaomi u top 10 najboljih poslodavaca u Kini

  Forbes China uvrstio je Xiaomi na svoju listu „Najboljih poslodavaca godine u Kini“ za 2022.

  Xiaomi, globalni tehnološki lider i treći najveći proizvođač pametnih telefona, proglašen je za jednog od 10 najboljih poslodavaca u Kini. Xiaomi je krajem prošle godine imao 33.000 stalno zaposlenih širom sveta. Ostale kompanije na listi su Schneider Electric, Hitachi Energy, Bank of China i mnogi drugi.

  Forbes China anketirao 70.000 ljudi, tokom 3 meseca

  Forbes China je napravio svoj izbor nakon anketiranja 70.000 ljudi tokom tri meseca. Anketu, koja je uključivala više tema, sproveli su Forbs China i Russell Consulting Company.

  Xiaomi je od strane Forbsa naveden kao jedan od „najboljih svetskih poslodavaca 2021“.

  Takođe je rangiran kao broj 4 na listi „Najatraktivnijih poslodavaca u Kini“ za studente inženjerstva od strane agencije Universum.

  Xiaomi je ponosan na to što uspeva da održi najbolje prakse za regrutaciju, zapošljavanje i beneficije zaposlenih. Prema prošlogodišnjem izveštaju kompanije o životnoj sredini, društvu i upravljanju (ESG), Xiaomi nije imao nepravedne radne prakse ili rodnu diskriminaciju.

  „Xiaomi je zadovoljan i počastvovan što su naše prakse zapošljavanja prepoznate u industriji“, rekao je Vang Sjang, partner i predsednik Xiaomi grupe.

  Mi regrutujemo talente iz celog sveta i dajemo našim zaposlenima najbolju priliku da oslobode svoju kreativnost za kreiranje proizvoda koji poboljšavaju svet. Xiaomi je posvećen poslovanju po najvišim standardima i zaštiti prava naših zaposlenih.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Xiaomi

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE