Fondacija Novak Đoković i DONESI nastavljaju da usrećuju naše najmlađe

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Fondacija Novak Đoković i DONESI nastavljaju da usrećuju naše najmlađe

  Donesi još jedan vrtić u Srbiju, inicijativa Fondacije Novak Đoković i brenda Donesi, postigla je veliki uspeh. Uz pomoć korisnika ove platforme za online naručivanje, za kratko vreme prikupljen je novac koji će znatno doprineti izgradnji vrtića u selu Vajska.

  Narednih meseci, putem Donesi aplikacije i sajta korisnici će moći da doniraju sredstva koja će Fondacija Novak Đoković koristiti za rekonstrukciju zgrade osnovne škole u selu Drajinac, opština Svrljig, kako bi bio otvoren vrtić za decu iz ovog i okolnih mesta.

  Svako drugo dete u Srbiji nema mogućnosti da pohađa predškolsko obrazovanje, a upravo odnos prema detetu u ovom periodu igra ključnu ulogu u ostvarivanju njegovog potencijala. Vodeći se time, Fondacija Novak Đoković, godinama unazad otvara vrtiće u kojima se podučava po modernim programima kako bi naši mališani mogli da otkriju i ostvare svoje snove. Prepoznajući važnost ovakvog ulaganja, Donesi se krajem prošle godine priključio akciji prikupljanja sredstava za otvaranje vrtića u selu Vajska. Taj cilj je ispunjen, a prikupljanje novca biće nastavljeno za rekonstrukciju zgrade osnovne škole u mestu Drajinac, u cilju otvaranja vrtićke grupe.

  “Pre svega, želim da se zahvalim našim korisnicima na velikom odzivu prilikom prikupljanja novca za otvaranje vrtića u selu Vajska. Od ovog meseca imamo novi cilj i verujem da možemo dati veliki doprinos projektu koji Fondacija sprovodi u Drajincu”, istakao je Srđan Stanković, Generalni direktor Donesi za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

  Kako biste se uključili u kampanju #donesiradost, sve što je potrebno da uradite jeste da prilikom plaćanja svoje narudžbine na Donesi aplikaciji ili sajtu odaberete online plaćanje karticom, kliknete na dugme Želim da učestvujem u kampanji Donesi još jedan vrtić u Srbiju i odaberete iznos svoje donacije. Novac koji donirate za kampanju biće prosleđen Fondaciji Novak Đoković kao korisniku sredstava potrebnih za otvaranje vrtića u selu Vajska.

  Nacionalna direktorka Fondacije Novak Đoković, Maja Kremić, istakla je da je izuzetno ponosna na ovu saradnju.

  “Do naših uspeha smo došli uz veliku podršku partnera koji prepoznaju značaj ulaganja u rani razvoj. Drago nam je da je među njima i brend Donesi. Njihova želja da nam se pridruže u inicijativi otvaranja vrtića u selu Vajska, a sada i Drajinac, je pravi primer korporativne društvene odgovornosti koji se nadamo da će sve više kompanija i brendova u Srbiji slediti”, istakla je Kremić.

  Svaka donacija, bez obzira na iznos, može značajno da doprinese kreiranju modernog prostora u kom će deca sa lakoćom učiti i provoditi nezaboravne trenutke sa drugarima. Primera radi, donacijom od samo 100 RSD, učestvujete u kupovini drvenih boja i flomastera. Donacijom od 500 RSD obezbeđujete knjige i slikovnice, dok za iznos od 1000 RSD, mališanima iz sela Drajinac omogućavate igračke, mozgalice, edukativne igre pamćenja i ostale igračke za finu motoriku koje su veoma važne za njihov razvoj i srećno odrastanje. Udruženim snagama možemo mnogo više, a ima li šta lepše od dečije radosti?

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE