Finansijske "muke" Džonija Depa

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Finansijske “muke” Džonija Depa

  Finansijski problemi američkog glumca Džonija Depa (Johnny Depp) izazvani su njegovim prekomernim trošenjem u održavanje luksuznog stila života, naveli su njegovi bivši poslovni menadžeri koje je tužio zbog lošeg upravljanja njegovim novcem.

  Menadžment Grupa (Management Group) podnela je kontra tužbu protiv Depa, dve nedelje pošto je on njih tužio da su proneverili njegovih 25 miliona dolara.

  Kako je navela ova grupa u svojoj kontratužbi, Dep je “potpuno odgovoran za bilo kakve finansijske teškoće” s kojima se suočava, ukazujući da je on trošio više od dva miliona dolara mesečno.

  U kontra tužbi Menadžment grupe navodi se da je Dep nastavio da troši nekontrolisano i pored njihovih ponovljenih upozorenja.

  On je platio više od 75 miliona dolara da kupi i održava 14 kuća, uključujući dvorac u Francuskoj i grupu ostrva na Bahamima, navela je grupa.

  Dep je potrošio 18 miliona dolara za jahtu od 45 metra, kao velike sume za letenje privatnim avionima i za održavanje kolekcija umetnosti i kolekcije predmeta iz Holivuda koji su zahtevali 12 skladišta za čuvanje, navodi se u tužbi.

  Džoni Dep tužio je Menadžment grupu 13. januara i tražio više od 25 miliona dolara koje su prema njegovoj tvrdnji oni izgubili lošim upravljanjem njegovim novcem. Takođe se navodi da nisu na vreme podneli poresku prijavu zbog čega je on platio kaznu od 5,7 miliona dolara.

  U kontratužbi se navodi da su Depove poreske prijave uvek podnete na vreme i da su porezi plaćeni kada je on imao raspoloživog novca da ih plati.

  Kompanija je upravljala njegovim finansijama od 1999. do početka 2016, što je period kada je glumac puno zarađivao i glumio u blok baster filmovima kao što je serijal “Pirati s Kariba”.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta/AP Richard Shotwell

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE