Filip Moris drugu godinu zaredom među najboljim poslodavcima Srbije

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Filip Moris drugu godinu zaredom među najboljim poslodavcima Srbije

  Kompanija Filip Moris (Philip Morris) u Srbiji nagrađena je drugu godinu za redom priznanjem „Top Employer Serbia 2017“ i „Top Employer Europe 2017“ koju na osnovu nezavisne procene dodeljuje Top Employer Institute, međunarodna organzacija sa sedištem u Amsterdamu.

  Razlozi na osnovu kojih je kompanija Filip Moris u Srbiji svrstana među najbolje poslodavce u zemlji i Evropi su odlični rezultati u oblasti razvoja zaposlenih, sa posebnim fokusom na razvoj talenata, programa unapređenja znanja i liderskih veština, sistema raspoloživih kompenzacija i beneficija, kao i opšte korporativne kulture.

  ,, Filip Moris u Srbiji nudi šanse za razvoj karijere i omogućava svojim zaposlenima da razvijaju veštine u otvorenom i raznovrsnom okruženju, kao i da se usavršavaju u onome u čemu su najbolji. Ponosna sam što smo i ove godine dobili ovo priznanje koje je dokaz kvalitetnog  radnog okruženja koje smo uspeli da kreiramo na lokalnom nivou“, izjavila je Tatjana Jovanović, direktor ljudskih resursa kompanije Filip Moris za jugoistočnu Evropu.

  Priznanje „Top Employer“ samo je jedan od pokazatelja da velike međunarodne kompanije poput Filip Morisa u našu zemlju donose visoke standarde i dobre prakse koje značajno unapređuju poslovnu klimu na lokalnom tržištu.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE