Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Feli

  Feli – inovativna lifestyle&fitnes aplikacija na našim prostorima

  Feli lifestyle aplikacija daje ti alate koji su ti potrebni da napraviš velike promene u svom životu, dok ti na svakom koraku do postizanja cilja pomaže stalno dostupni Feli timovi trenera, psihologa i nutricionista 

  „Ako se pitaš ko smo mi, jednostavno ćemo da ti odgovorimo – na putu prevladavanja svakodnevnih izazova i težnji ka ličnom rastu i razvoju, jedinstvena Feli lifestyle aplikacija može da ti bude veoma koristan saveznik“, napominju iz ove kompanije.

  Feli aplikacija ti nudi sve one alate koji su neophodni da napraviš velike promene u svom životu i individualnu podršku koja pomaže savremenoj ženi da balansira sve svoje uloge i pronađe motivaciju za brigu o sebi.

  Kroz integraciju usluga nutricionista, trenera i psihologa, Feli pruža holistički pristup zdravlju i blagostanju. Stalno dostupni Feli trenerski tim, psiholozi i nutricionisti, pomažu ti da na svakom koraku ka cilju formiraš održiv način života uz fizičku aktivnost, ishranu i psihološko osnaživanje.

  U današnjem svetu balansiranja različitih uloga i odgovornosti i konstantnog pritiska često se dogodi da žena zapostavi sebe i svoje potrebe, što ostavlja posledice na njeno fizičko i mentalno zdravlje.

  Feli

  Feli

  Prepoznaj važnost brige o sebi

  Zato je važno da prepoznaš važnost brige o sebi i pronađeš vreme za opuštanje, samoostvarenje i povezivanje sa sobom kako bi održala balans u svom životu.

  A Feli je sveobuhvatna platforma koja podržava i motiviše savremenu ženu da preuzme kontrolu nad svojim životom, balansira svoje uloge i aktivno radi na svom ličnom rastu i razvoju.

  Kroz podršku stručnjaka i obilje resursa, Feli omogućava ženi da se oseća podržano, motivisano i samopouzdano dok se suočava sa izazovima savremenog života.

  Ne dozvoli da neizvesnost i nedostatak vremena bude prepreka tvom zdravlju i samopouzdanju. Pridruži se Feli danas i preobrazi svoje telo i um uz stručnjake koji razumeju i podržavaju svaki korak tvog putovanja ka boljem zdravlju i fizičkoj formi!

  Više od običnog treninga

  Feli stručni trenerski tim čine isključivo akademski obrazovani treneri sa fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. Svaki član tima ima bogato iskustvo i duboko razumevanje potreba žena na početku ili povratku na svoj fitnes put.

  Feli nudi više od običnog treninga. Budi sigurna da će svaki aspekt tvog treninga biti prilagođen tvom ličnom cilju, sposobnostima i potrebama.

  Feli aplikacija ti pruža sveobuhvatno i detaljno planiranje programa vežbanja, konstantnu podršku i motivaciju, kao i stručno vođenje kroz svaki korak tvog fitnes putovanja.

  Uz to, svaki trening je dizajniran da možeš da ga radiš u kućnim uslovima, bez ikakve potrebe za specijalnom opremom, što ti omogućava da vežbaš kad god to poželiš i kako ti najviše odgovara.

  Zahvaljujući Feli aplikaciji, na dohvat ruke ti je personalizovani trening planovi, konstantna podrška naših stručnjaka i profesionalno vođenje kroz svaki trening.

  Feli

  Feli

  Dnevni plan ishrane za telo o kome sanjaš

  Feli aplikacija ti nudi plan ishrane i recepte koji su jednostavni, praktični i sastavljeni od sezonskih, raznolikih i lako dostupnih namirnica, zbog čega se lako prate.

  Feli tim nutricionista te uče osnovama pravilne ishrane, razbijaju mitove o hrani i pomažu ti da svoje potrebe i zahteve sprovedeš praktično i bezbolno.

  Feli prati i promoviše ishranu koja ti omogućava mentalnu i fizičku snagu da uspešno izvršiš svoje dnevne obaveze, da imaš energiju koja ti je potrebna i uz to i telo o kojem sanjaš. Cilj je da ostvariš optimalne rezultate i poboljšaš zdravlja i podigneš kvalitet života. Takođe smo posvećeni sprečavanje razvoja hroničnih bolesti koje zahvataju žensku populaciju.

  Naši recepti su jednostavni i lako se spremaju, mogu da se nose na posao i cela porodica može da ih jede.

  Feli dnevni jelovnici od 1600 kcal, 2100 kcal i 2400 kcal, namenjeni su aktivnim osobama, čije zdravstveno stanje ne zahteva specifičan režim ishrane. A ukoliko imaš zdravstvene tegobe, boluješ od određene bolesti ili alergije na hranu, ili samo želiš jedinstven plan ishrane Feli tim nutricionista ti nudi i individualni jelovnik.

  Samo zamisli ishranu u potpunosti prilagođena tvojim energetskim i prehrambenim potrebama koja će ti pomoći da budeš zdrava i ostvariš svoj fitnes cilj.

  Feli

  Feli

  Uspostavi sinergiju duha i tela

  Feli je aplikacija sa holističkim pristupom zdravlju žena, što podrazumeva da pored nutricioniste i trenera pruža i psihološku perspektivu.

  Feli tim psihologa zna da je potrebno puno snage da žena odgovori na sve izazove, zbog čega imaju oni imaju ključnu ulogu u tvom usvajanju zdravih životnih navika.

  Feli aplikacija ti omogućava da dobiješ podršku i motivaciju kroz chat sesije sa stručnjacima koji ti pomažu da prepoznaš svoje ciljeve i razviješ strategiju kako da ih postigneš. Psiholozi su tu da ti pomognu, savetuju, odgovore na sve tvoje potrebe i stvore siguran prostor gde možeš da izraziš svoje brige, strahove i ambicije.

  Tu smo da te čujemo i osnažimo da aktivno brineš o svom fizičkom i mentalnom zdravlju, i da ti olakšamo i ispratimo svaki tvoj korak. A tu je i naša zajednica žena, uz koju se nikada nećeš osećati sama i izolovana.

  Feli tim koristi različite strategije postavljanja ciljeva, razvijanja strategija, nudi praktične savete, podršku i ohrabrivanje, a nudi i edukacija i informacije u vezi sa fizičkim i mentalnim zdravljem, koji će ti pomoći da bolje razumeš sebe i svoje potrebe, i dodatno ostaneš motivisana.

  Jedno je sigurno – stručni Feli timovi su tu da ti pomognu i da te podstaknu da razviješ zdrave navike i rutine koje podržavaju tvoje mentalno i fizičko zdravlje, kako bi došla do dugoročnog održavanja pozitivnih promena u svom životu.  Iskoristi  besplatan promo period i koristi sve benefite Feli aplikacije potpuno besplatno!

  Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Feli

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE